Ole Gunnar Solskjaer, ilk golü atmanın önemini anlattı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer, Shakhtar Donetsk rövanşı öncesinde, “İlk golü atmak baskıyı rakibe yüklemek için şart. Bu bir hayat memat meselesi” dedi.
İLK GOL VURGUSU: "HAYAT MEMAT MESELESİ"
Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş karşılaşması öncesi kritik açıklamalarda bulundu. Norveçli teknik adam, ilk golün önemine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:
“Zor bir maç olacak. İlk golü atmamız lazım. Bu çok önemli. Hayat memat meselesi. İlk golü atarsak rakibimize baskı oluşturabiliriz. İyiyiz, hazırız.”
Solskjaer, ilk maçtan ders çıkardıklarını belirterek, “Bir önceki maçtan çok şey öğrendik. Hazır haldeyiz. Ancak bazı değişiklikler yapmak zorunda kaldık maalesef,” dedi.
GEDSON GİTTİ, ORKUN HAZIR DEĞİL
Kadrodaki son durumu da değerlendiren tecrübeli çalıştırıcı, “Gedson artık bizim oyuncumuz değil. Kendisi gitti. Orkun fit değil, belki son 10 dakika maça girebilir.” açıklamasında bulundu.
“Emirhan defansif açıdan önemli olacak. Duran toplarda onu kullanmak istiyoruz,” diyerek genç oyuncunun planlamadaki yerini de netleştirdi.
Haber Kaynağı:HT Spor
İlgili Haberler
Beşiktaş’ta Italiano Fırtınası! Dört Hocanın Toplamına Ulaştı17 Ekim 2026
Solskjaer: “Beşiktaş’ta finalde oynamak hayalimdi”21 Mayıs 2026
Beşiktaş-Crystal Palace maçının hakemi Danny Makkelie!20 Ekim 2026
Flaş iddia! İngilizler Fakılı için geliyor!18 Ekim 2026
Beşiktaş'ta Murillo Fırtınası! Talisca'dan Sonra Bir İlk17 Ekim 2026
Beşiktaş’ta Italiano farkı! Yedekler de sisteme ayak uydurdu17 Ekim 2026
Yorumlar yükleniyor...
