Ole Gunnar Solskjaer takıma felsefesini anlattı

Beşiktaş yeni teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer, 1.5 yıllık sözleşme imzalamasının ardından dün antrenmana çıkıp çalışmalara resmen başladı.
Norveçli teknik adam basın toplantısında nasıl bir takım kurmak istediğini, hedeflerini ve başarmak istediklerini detaylı olarak anlattı. Başkan Serdal Adalı da ilk 6 ay 1.2 milyon Euro, 2. senesinde de 2.4 milyon Euro alacağını duyurarak Norveçli çalıştırıcının maaşını bizzat açıkladı. Ancak 51 yaşındaki teknik adamın basın toplantısında en çok merak edilen konulardan biri de isminin nasıl telaffuz edildiği oldu. Ole Gunnar Solskjaer adının, “Ule Guna Solşer” olarak telaffuz edildiğini açıklarken “Çok zor değil, biz başkanla Ole’de anlaştık” diye konuştu.
SOLSKJAER SAHAYA iNDi
SAMSUNSPOR beraberliğinin ardından 1 gün izin yapan Beşiktaşlı futbolcular UEFA Avrupa Ligi’nde Athletic Bilbao ile oynanacak maçın hazırlıklarına yeni teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer yönetiminde başladı.
FELSEFESiNi ANLATTI
BEŞİKTAŞ Başkanı Serdal Adalı ile yeni teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer dün Ümraniye Tesisleri'nde futbolcularla bir toplantı yaptı. Norveçli çalıştırıcı futbolcularla tanıştıktan sonra oyun felsefesi hakkında bilgiler verdiği takımdan beklentilerini iletti.
Haber Kaynağı:Spor Arena
İlgili Haberler
Başkan Serdal Adalı seçim kararı aldı! Resmen açıklandı!8 Eylül 2026
Flaş iddia! Beşiktaş’ta seçim kararı!8 Eylül 2026
Beşiktaş'ta Joe Willock transferinin bilinmeyen nedeni ortaya çıktı8 Eylül 2026
Serdal Adalı'dan derbi sonrası prim müjdesi!5 Eylül 2026
Serdal Adalı’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ziyaret!5 Eylül 2026
Beşiktaş'ta prim kararı Orkun'a kaldı4 Eylül 2026
Yorumlar yükleniyor...
