Önder Karaveli'den 10 numara planı! N'Koudou gelişmesi...

Beşiktaş'ta, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 27. haftasında Demir Grup Sivasspor ile oynanacak maçın planları yapıldı.
Siyah-beyazlılarda teknik direktör Önder Karaveli, futbolcularından hücum ağırlıklı bir futbol oynamalarını istiyor.
Önder Karaveli'nin yapılan teknik toplantılarda, Demir Grup Sivasspor'un zayıf yanlarını oyuncularına ezberlettiği, Ghezzal'a ise kanatlardan orta sahaya gelerek takımın yardımcı 10 numarası olması talimatını verdiği öğrenildi.
Beşiktaş'a, uzun süredir sakatlığı bulunan ve ülkesi Fransa'da da bir süre tedavi gören Nkoudou'dan iyi haber geldi.
Nkoudou'nun, Nevzat Demir Tesisleri'nde fizyoterapist eşliğinde çalışmalara başladığı öğrenilirken, Fransız kanat oyuncusunun Demir Grup Sivasspor maçı sonrasında takımda deneneceği bildirildi.
Siyah-beyazlı kulüpte, Mayıs ayındaki kongre için de çalışmalar başladı. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin yeniden aday olacağı kongrede, yönetim kurulu listesini yeniden şekillendirmek için çalışmalar yaptığı gelen haberler arasında.
Haber Kaynağı:beIN Sports
İlgili Haberler
Beşiktaş'ta Trossard sevinci! Kritik maç öncesi iyi haber11 Ekim 2026
Beşiktaş'ta Salih Özcan'a ara yok!7 Ekim 2026
Beşiktaş’ta Kocaelispor maçı hazırlıkları devam ediyor!8 Ekim 2026
Orkun Kökçü, A Milli Takım kadrosundan çıkarıldı!30 Eylül 2026
Beşiktaş'ta Trossard gelişmesi! Van Bommel'den Fransa maçı öncesi flaş açıklama27 Eylül 2026
Türkiye - Fransa maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)25 Eylül 2026
Yorumlar yükleniyor...


