Önder Karaveli'den gönderme! "Yeteri kadar değerlendirenler var"

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde Vodafone Park’ta Kayserispor’a 2-1 mağlup olarak kupaya veda etti.
Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli, Kayserispor maçının ardından A Spor’a açıklamalarda bulundu.
İşte yaptığı açıklamalar:
"Kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Taraftarımıza galibiyet hediye etmeyi çok isterdik. Oynanan oyunun, bölüm bölüm çok iyi olduğunu düşünüyorum. Uzun zamandır devam eden topu içeriye atamama sorunumuz, bugün de devam etti."
"İlk yarının son 15-20 dakikası, ikinci yarının da büyük bir kısmında son derece etkili bir oyun vardı. Çok fazla pozisyon bulduk. Rakibe ikinci yarı verdiğimiz tek pozisyonda da golü yedik. Çok üzgünüm, söyleyecek bir şey yok."
"Elimizde şu anda sadece lig var. Ligi de olabildiğince yukarıda devam etmek istiyoruz. İkincilik hedefi en yakın görünüyor. Kalan maçlarda bugünkü oyundan daha iyi oyunlar oynayıp, aynı mücadeleyle topu içeri atarak sürdürmek istiyoruz."
"Kendi performansımı ben değerlendirmeyeyim. Yeteri kadar değerlendirenler var. Takımın performansıyla ilgili sorularınızı cevaplayabilirim."
"Hakem kararlarıyla ilgili konuşmamaya devam edeceğim. Ben, oyunun içindeki pozisyonlarla ilgili konuşmayı istiyorum. Girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendiremedik, maçı kaybettik. Çok üzgünüz."
Haber Kaynağı:Orta Çizgi
İlgili Haberler
Beşiktaş'ta Bilal Bayazıt gündemi!23 Haziran 2026
Gökhan Sazdağı'na 1. Lig'den talip!21 Haziran 2026
PFDK’den Süper Lig kulüplerine para cezası!22 Mayıs 2026
Beşiktaş, Eyüpspor Deplasmanına Çıkıyor22 Ocak 2026
Sergen Yalçın’dan Kayserispor maçı sonrası açıklamalar19 Ocak 2026
El Bilal Touré, Kayserispor Maçı Sonrası Açıklamalarda Bulundu19 Ocak 2026
Yorumlar yükleniyor...
