Önder Özen'den Batshuayi tespiti ve eleştirisi! "Attığı golden sonra..."

Beşiktaş, Süper Lig’in 30. haftasında Vodafone Park’ta Hatayspor ile 1-1 berabere kaldı.
NTV yorumcusu Önder Özen, Beşiktaş-Hatyaspor maçını değerlendirdi.
İşte yaptığı açıklamalar:
"Beşiktaş'ın şampiyonluktan sonra, ikincilik hedefi de kaybolmuş oldu. Sezon genelinde motivasyon kaybı olacaktır. Hatayspor'un muhakkak puana ihtiyacı olan bir maç değildi."
"Maçın başında keyifli bir maç oluyordu ancak hava muhalefeti maçın mücadele üzerinden ilerlemesine neden oldu. Beşiktaş'ın maç 0-0'ken de 1-0'ken de 1-1'ken de pozisyonları var, özellikle Batshuayi'nin. Beşiktaş, kaçırdığı goller sebebiyle hem ligden hem kupadan hem de ikincilikten olmuş durumda."
"Batshuayi ilk geldiğinde de söylemiştim. Gol pozisyonuna girme rekoru kırar ama çok gol atamaz. O olduğunda çok pozisyona girip kaçırıyorsunuz, o olmadığında ise pozisyona giremiyorsunuz. Tam bir açmaz."
"Larin de Batshuayi de fiziksel üstünlük sağlıyor ancak teknik olarak oyuna bir şey katamıyorlar. Batshuayi'nin attığı golden sonra tribüne 'Atıyorum işte!' tepkisi göstermesi de hoş bir durum değil. Forvetin ve kalecinin tribünle arasının açılmaması gerekiyor."
"Penaltıları çıktıktan sonra Beşiktaş'ın ön tarafında çift haneli skor üreten oyuncu yok. Önümüzdeki sezonun planlaması yapılırken sizin Trabzonspor gibi 'gol' katkısı satın almanız gerekli. Trabzonspor'un ön tarafı 50 gole yaklaşmış durumda. Batshuayi'nin bugün kaçırdığı 3 gol, santrafor işi değil."
Haber Kaynağı:Orta Çizgi
İlgili Haberler
Beşiktaş derbi galibiyetiyle taraftarına umut verdi6 Eylül 2026
Önder Özen Fenerbahçe galibiyetini değerlendirdi!5 Eylül 2026
Önder Özen’den kura yorumu!28 Ağustos 2026
Önder Özen’den transfer açıklaması!26 Ağustos 2026
Önder Özen'den transfer ve Vlahovic açıklaması!14 Ağustos 2026
Dusan Vlahovic için flaş iddia! Anlaşma sağlandı!11 Ağustos 2026
Yorumlar yükleniyor...


