REKLAM

Önder Özen'den Beşiktaşlı oyuncu için çarpıcı sözler! "Ben 'İyi oyuncu' demiyorum"

2

Beşiktaş, Süper Lig’de 7. hafta mücadelesinde Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak.

Önder Özen'den Beşiktaşlı oyuncu için çarpıcı sözler! "Ben 'İyi oyuncu' demiyorum"

Karşılaşma öncesinde beIN SPORTS yorumcusu Önder Özen, Oğuzhan Özyakup ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

İşte Özen’in yaptığı açıklamalar:

-BEN 'İYİ OYUNCU' DEMİYORUM-

"Ben ‘iyi oyuncu’ demiyorum. Eğer iyi futbolcu olsaydı Premier Lig’de üst düzey takımlarda oynardı. Ben ‘yetenekli oyuncu’ diyorum. Keşke iyi olsaydı. Çok yetenekli ama iyi futbolculuk yapmadı. Onun kadar yeteneği olmayan birçok oyuncu iyi futbolculuk yaptılar ve çok üst düzey oynadılar."

-BUNU ÇOK AZ OYUNCU YAPAR-

"Onun yeteneğinde çok az oyuncu gördüm. Rahatlıkla söyleyebilirim Oğuzhan’ın frikik atması dışında hiçbir kusuru yoktu. Altyapıya ders gösterilecekti. Orta sahada topla dönme özelliği için… Fernandes ve Oğuzhan’dan Oğuzhan’ı seçmiştim ve gelip göstermişti. Baskı halinde topla dönebilmesi kusursuzdur. Bunu çok az oyuncu yapar.”

-HAYAL EDİLMEDİ BELKİ AMA LİDER OLABİLİR-

"Fikstüre, sıralamaya, maç eksiğine bakınca; Beşiktaş her hafta biraz daha yaklaşabilir. Devrenin sonuna kadar, hayal edilmedi belki ama lider olabilir."

-BU NASIL BİR ÇOK YÖNLÜLÜK?-

"Atiba kariyerinde orta saha, sol bek, sağ bek, stoper, 10 numara, sağ açık oynadı. Hepsinde de iyi oynadı. Bu nasıl bir çok yönlülük?"

Haber Kaynağı: ortacizgi.com

REKLAM

Yorumları Göster / Yorum Yaz

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 2 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.