Onur Bulut'un Avukatından Kayserispor'a cevap!

Kayserispor'un Onur Bulut'un Beşiktaş'a transferine tepkileri devam ederken, oyuncu cephesinden açıklama geldi.
Kayserispor cephesi, Onur Bulut'un haksız fesih yaptığını ileri sürerek konuyu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na taşıyacağını belirtirken, Onur Bulut cephesinin ise bu konuda herhangi bir endişesi bulunmuyor.
- CEZA ALACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM -
Ajansspor'a açıklamalarda bulunan Onur Bulut'un Avukatı Ercan Sevdimbaş, "Onur Bulut'un Beşiktaş'a transferinde hukuki bir problem yok. Beşiktaş ve Onur Bulut'un herhangi bir ceza alacağını düşünmüyorum." dedi.
ANKARAGÜCÜ MAÇINDA SAHADA
Kural gereği Antalyaspor maçında forma giyemeyecek olan Onur Bulut, sonrasında Ankaragücü maçında ise görev verilmesi halinde forma giyecek.
KAYSERİ CEPHESİNDEN AÇIKLAMA GELDİ
Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, "Antalya kampında Onur ile prensipte el sıkıştık. Kayseri'ye geldiğimizde onuru odama çağırdım, 'Sorun yok' denildi. Menajeri 'sözleşmeyi uzatmak istemiyoruz. Onur gitmek istiyor dedi. ikili konuşmalar oydu, buydu derken mesele uzadı. Sonra Onur'a kız istedim. Yüzüklerini taktım. Fenerbahçe kulübü ile de o süreçte Onur'un transferi ile ilgili . Onur, 'Ben Fenerbahçe'de oynamam' dedi." açıklamasını yaptı.
Haber Kaynağı:Ajansspor
İlgili Haberler
PFDK’den Süper Lig kulüplerine para cezası!22 Mayıs 2026
Necip Uysal derbide sağ bek oynayacak!Arşiv · 23 Nisan 2024
İşte Beşiktaş'ın Ankaragücü karşısında muhtemel ilk 11'i!Arşiv · 23 Nisan 2024
Beşiktaş'ın Ankaragücü maçı kamp kadrosu belli oldu!Arşiv · 22 Nisan 2024
Beşiktaş, Ankara'ya gitti!Arşiv · 2 Aralık 2023
Onur Bulut, Başakşehir ile resmi sözleşmeyi imzaladı!Arşiv · 20 Haziran 2025
Yorumlar yükleniyor...
