İçeriğe atla
REKLAM

Orkun Kökçü'den Midtjylland maçı sonrası açıklamalar!

Paylaş
Orkun Kökçü'den Midtjylland maçı sonrası açıklamalar!

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Orkun Kökçü, Midtjylland karşılaşmasının ardından attığı gol, Vincenzo Italiano'nun oyun anlayışı ve maç atmosferiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Midtjylland'ı 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından konuşan Orkun Kökçü, attığı gol ve takımın performansıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

REKLAM

Hafta boyunca bu an için çalıştıklarını söyleyen milli futbolcu, "Bu hafta çok çalıştık. Isınırken her vurduğum top da çatala doğru gidiyordu... Güzel gol attım, çalıştığım gibi." ifadelerini kullandı.

Gol pozisyonunu da değerlendiren Orkun Kökçü, "Aslında pozisyonda kontrolüm kötüydü, o yüzden bir kere daha dokunmam lazımdı topa." dedi.

Teknik Direktör Vincenzo Italiano'nun oyun anlayışına değinen başarılı orta saha oyuncusu, "Basın toplantısında da anlattığım gibi; hocamızın istekleri net. Hocamız maçta da çok ıslık çalıyor, antrenmanda da aynı. O ıslık çaldığında biz ne yapacağımızı biliyoruz. Çok hırslı ve çok enerjik bir teknik direktöre sahibiz." sözlerini kullandı.

İtalyan teknik adamla benzer karakterlere sahip olduklarını belirten Orkun Kökçü, "Hocamızla karakterlerimiz benzer. Maça çıkmayı da özlemişim, bu statta oynamayı özlemişim." ifadeleriyle açıklamalarını tamamladı.

Haber Kaynağı:Orta Çizgi

REKLAM
REKLAM

İlgili Haberler

Yorumlar yükleniyor...