"Oyunculuk anlamında çok yetersiz, umarım ikinci yarı..."

Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligi'nin 17. haftasında Vodafone Park'ta Gençlerbirliği’ni 4-1 mağlup etti.
Karşılaşmanın ardından Metin Tekin, beIN SPORTS’ta açıklamalarda bulundu.
İşte Tekin’in yaptığı açıklamalar:
"Maçın adamını sormak Atiba'ya ayıp olur. 2 kırmızı kart rakibi çok farklı yere götürdü. Beşiktaş ilk yarı kötüydü. İkinci yarı daha hakimdi. Atiba, bugün çok farklı oynadı.”
“Oğuzhan, 2 şampiyonluk çizgisinden buraya geldi. Şu an ilk yarının bittiğine üzülen birisi Oğuzhan'dır. ‘Daha yeni başladım’ diyordur. Atiba da en çok sevinendir. Çok çalıştı. Oğuzhan, istediği seviyede oynamadı ama o gol var ya ona yetecek. Çok değerli bir şey oyuncu için. Eğer bu gol olmasaydı çok farklı bir psikoloji olabilirdi.”
“Futbol bir pozisyon oyunudur. Tam da Abdullah hocanın dediği bu. ‘Diaby pozisyon hatası yaptı’ dedi ve oyundan aldı. Diaby çok yetersiz. Oyunculuk anlamında yetersiz. Umarım ikinci yarı büyük katkı sağlar ama 17 maç bir ölçüdür. Takıma nasıl girecek tartışmalı."
Haber Kaynağı:Ajansspor
İlgili Haberler
Beşiktaş’ın Oğuzhan Çakır yönetiminde Süper Lig’de galibiyeti yok!16 Ağustos 2026
Beşiktaş-Trabzonspor maçının VAR hakemi açıklandı!9 Mayıs 2026
Beşiktaş - Trabzonspor maçının hakemi belli oldu!8 Mayıs 2026
Beşiktaş–Alanyaspor maçındaki golün VAR kayıtları açıklandı10 Şubat 2026
Beşiktaş, Alanyaspor karşısında sahaya çıkıyor7 Şubat 2026
Çarşı’dan açıklama!24 Aralık 2025
Yorumlar yükleniyor...
