REKLAM

ÖZEL HABER | Almos Kalafat'ın yeni takımı belli oluyor! Deneme antrenmanlarına çıktı!

24

Beşiktaş’ın 19 yaşındaki genç oyuncusu Almos Kalafat’ın Macaristan ekiplerinden Debrecen’de denendiği ortaya çıktı.

ÖZEL HABER | Almos Kalafat'ın yeni takımı belli oluyor! Deneme antrenmanlarına çıktı!

Beşiktaş, altyapıda önemli adımlar atıyor.

Bir yandan altyapıdan çıkıp A Takım’da süre alan oyuncular bulunurken bir yandan da bazı oyuncular forma giyip kendini geliştirmesi için kiralık olarak gönderiliyor.

Ortacizgi.com’un edindiği bilgiye göre; siyah beyazlıların 19 yaşındaki genç oyuncusu Almos Kalafat, Macaristan’ın 2. Lig takımı Debrecen tarafından deneniyor.

-BONSERVİSİNİ ALABİLİRLER-

Macaristan uyruklu genç oyuncunun bonservisiyle satılma durumunun olduğu ifade edildi.

Debrecen Kulübü’nün Almos Kalafat için 250-500 bin Euro arasında bonservis bedeli teklif etme durumunun olduğu öğrenildi.

Forvet ve kanat bölgesinde oynayan 19 yaşındaki oyuncu, son olarak U19 Ligi’nde 27 maçta 12 gol atmıştı. 

-İSKENDERUN, ADEM ATEŞ’E TALİP-

Ayrıca bir diğer genç oyuncu Adem Ateş’in TFF 3. Lig ekiplerinden İskenderun’a kiralanma durumunun olduğu belirtildi.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com ÖZEL HABER

REKLAM

Yorumları Göster / Yorum Yaz

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 24 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.