Quaresma'dan Fikret Orman'a cevap

Beşiktaş'ta toplamda 8 sezon forma giyen Ricardo Quaresma ile siyah beyazlı ekibin başkanı Fikret Orman arasındaki soğuk savaş devam ediyor.
Geçtiğimiz günlerde Ricardo Quaresma'nın takımdan ayrılmasının ardından Beşiktaş'ın 1 numarası Orman, "Quaresma, Serdal Adalı'nın evine giderek ayrılmak istediğini söyledi." açıklamasında bulunmuştu.
Başkan Fikret Orman'ın bu sözlerinden sonra Portekizli yıldızın basın toplantısı yapmama sözünü geri çekeceği, Kasımpaşalı bazı yöneticilerin ise bunu engellemeye çalıştığı da gelen bilgiler arasında.
35 yaşındaki Portekizli yıldızın yakın çevresine, "Beşiktaş'ın kendisine verdiği sözü tutmayarak ödemelerini geciktirdiğini, isteseydi o dönemde elini kolunu sallayarak ayrılabileceğini ama Beşiktaşlılığının bunu yapmasına engel olduğunu açıkladığı öğrenildi.
Haber Kaynağı:Sabah
İlgili Haberler
Quaresma’dan Beşiktaş’a ziyaret!30 Nisan 2026
Quaresma’dan yıllar sonra gelen Beşiktaş sözleri!28 Mayıs 2026
Beşiktaş'ta Kadro Sil Baştan! Son 2 Sezonda Dikkat Çeken Değişim!10 Eylül 2026
Beşiktaş'ın Trossard transferinin perde arkası!10 Eylül 2026
Başkan Serdal Adalı seçim kararı aldı! Resmen açıklandı!8 Eylül 2026
Flaş iddia! Beşiktaş’ta seçim kararı!8 Eylül 2026
Yorumlar yükleniyor...
