Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş yorumu! "Beşiktaş kendine Ferdi Kadıoğlu'nu buldu"

Tecrübeli yorumcu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaşlı Tayfur Bingöl'ü öven açıklamalarda bulundu ve oyuncunun durumunu Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu'na benzetti.
Tecrübeli yorumcu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaşlı Tayfur Bingöl'ü öven açıklamalarda bulundu ve oyuncunun durumunu Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu'na benzetti.
Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın kadrodaki jokerinin Tayfur Bingöl olduğunu belirtti.
Süper Lig'i kritik noktalardan değerlendiren eski futbolcu, Tayfur Bingöl'ü öven açıklamalarda bulundu ve Ferdi Kadıoğlu göndermesi yaptı. Ayrıca iki oyuncunun da yeteneğini ve yapabildiklerini vurguladı.
BEŞİKTAŞ KENDİNE FERDİ KADIOĞLU'NU BULDU
Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun sağ bek, sol bek, kanat, merkez orta saha gibi oynamasını örnekleyen Rıdvan Dilmen, "Beşiktaş kendine bir tane Ferdi Kadıoğlu buldu; Tayfur Bingöl." dedi.
ONUR BULUT VAR
Dilmen, "Bugün sol önde oynuyor mesela çünkü önünde ligin etkili silahlarından biri olan Onur Bulut var." dedi.
PASCALIMSI BİR HAREKET
"Beşiktaş'ta Rosier diye bir arkadaş var... Gerçekten hiçbir anlamı yok yaptığı hareketin. Maç bitmiş son anlarda gidip Nouma gibi bir hareket yapıp oyundan atılıyorsunuz. 'Pascalımsı' bir hareket... Son günlerde moda olan kelime gibi." dedi.
Haber Kaynağı:Akşam
İlgili Haberler
Şenol Güneş sağ bek kararını verdi!6 Ocak 2023
Beşiktaş'ın Kasımpaşa maçı ilk 11'i netleşiyor!5 Ocak 2023
Rıdvan Dilmen'den eleştiri! "Ben olsam milli takıma alırdım"2 Ekim 2021
Süper Lig'de 3 takım Tayfur Bingöl'ü kadrosuna katmak istiyor!17 Ağustos 2025
Tayfur Bingöl, Beşiktaş'a geri döndü!19 Haziran 2025
Tayfur Bingöl, Eyüpspor’a kiralandı!28 Temmuz 2024
Yorumlar yükleniyor...