Rıdvan Dilmen'den dikkat çeken yorum! "Öyle bir başladı ki 'Sorunu mu var?" dedim"

Beşiktaş, Süper Lig’in 25. haftasında Gençlerbirliği deplasmanına konuk oldu.
NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen, karşılaşmanın ilk yarısı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
İşte Dilmen’in yaptığı açıklamalar:
Deplasmanda böyle başlamak önemli
"Beşiktaş maça öyle bir başladı ki "Gençlerbirliği oyuncularıyla sorunu mu var?" dedim. Sanki hiç Konya'da 120 dakika maç yapmamış gibilerdi. Benim için sezonun en güzel maç başlangıçlarından biriydi. Şakır şakır paslaşıyor Beşiktaş. Deplasmanda böyle başlamak önemli."
Dar alanda şakır şakır şakır oynadılar
"Beşiktaş ilk yarıda 2 tane faul yapmış ve çok çabuk topu kazanmış. Topu çabuk kazanırken bazen çok faul yaparsınız. Aslında hücumcu bir takım ve kolay faul yapabilir. Dar alanda şakır şakır şakır oynadılar ama yine de bu maç 1-0."
8 saniye sonra Beşiktaş topu kazandı
"Gençlerbirliği geri pasla başladı. 8 saniye sonra Beşiktaş topu kazandı. Uzun süre Beşiktaş'ta kaldı top. Golü attığında 4 dakika olmuştu. Beşiktaş'ın o arada 37 pası vardı. O dakikaya kadar Gençlerbirliği santrayla beraber 3 kere buluşmuştur. Şahane bir gol oldu."
Beşiktaş 1-0 önde gibi oynamıyor
"Bu maç nasıl 1-0 bitecek bilmiyorum. Beşiktaş 1-0 önde gibi oynamıyor. Aramaya devam ediyorlar. Tek sıkıntı savunma arkasına toplar görünüyor. 7. günde 3. maç. Fizik olarak kenardan gelecek oyuncular önemli olacak."
Haber Kaynağı:Orta Çizgi
İlgili Haberler
İşte Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin muhtemel 11’leri!5 Eylül 2026
Beşiktaş'ta Tayyip Talha için transfer hareketliliği!15 Temmuz 2026
Beşiktaş'tan Said Camara kararı sonrası açıklamar!2 Haziran 2026
Beşiktaş, Konya'dan üç puanla dönüyor!22 Ekim 2025
Beşiktaş, Kayseri ve Konya'da eksik!16 Eylül 2025
Rıdvan Dilmen’den derbi açıklaması! “Beşiktaş’a karşı rahat hareket ederseniz, cezayı keser”24 Aralık 2025
Yorumlar yükleniyor...
