Rıdvan Yılmaz'a yılın flaş takımı talip oldu!

Stuttgart, Hoffenheim, Benfica ve Lille'in takip ettiği genç oyuncu, Avrupa hayalini Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşadıktan sonra gerçekleştirmek istiyor.
Beşiktaş'ın son haftalarda göze batan isimlerinden olan Rıdvan Yılmaz, formuyla herkesin takdirini kazanıyor. Performansı haftalar ilerledikçe daha da artan 19 yaşındaki oyuncunun Avrupa'dan talipleri giderek artıyor.
LILLE DE TALİP OLDU
Stuttgart, Hoffenheim ve Benfica'nın kadrosuna katmak istediği Rıdvan'ı son olarak Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in de formasını giydiği Lille de takibe aldı. Dört kulübün de Ocak'ta genç oyuncu için Beşiktaş'ın kapısını çalması bekleniyor.
Çocukluk hayali
Özellikle Bundesliga ekibi Suttgart'ın geçen sezondan bu yana izlediği genç oyuncu için kararlı olduğu belirtildi. Rıdvan Yılmaz ise kendisine gösterilen ilgiden dolayı mutlu olsa da henüz Avrupa'ya gitmeyi düşünmüyor.
“Beşiktaş’ta şampiyonluk yaşamadan hiçbir yere gitmem”
Çünkü genç yıldızın en büyük hayali Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşamak. Altyapısından yetiştiği takımda şampiyonluk turu atmayı düşleyen Rıdvan yakın çevresine “Beşiktaş’ta şampiyonluk yaşamadan hiçbir yere gitmem” dediği öğrenildi.
Haber Kaynağı:Türkiye Gazetesi
İlgili Haberler
İşte Beşiktaş’ın Marsilya’ya karşı en büyük kozu!16 Eylül 2026
Beşiktaş ile Stuttgart arasında Jeff Chabot pazarlığı sürüyor!12 Ağustos 2026
Beşiktaş, Jeff Chabot transferinde pazarlık masasında!4 Ağustos 2026
Beşiktaş'tan Jeff Chabot Hamlesi!1 Ağustos 2026
Jeff Chabot transferinde Beşiktaş harekete geçti!31 Temmuz 2026
Beşiktaş'ta Jeff Chabot sesleri!28 Temmuz 2026
Yorumlar yükleniyor...
