Karşılaşma sonunda Beşiktaş Kulübü Teknik Direktörü Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu.
İşte o açıklamalar;
- GENÇLERİ KULLANDIK -
" Gönül isterdi ki iddialı gelebilseydik. İyi oynadık. Genç arkadaşlarımızın hepsini kullandık. Beşiktaş'a çok şey katacak arkadaşlarımız var. Kazanılmış bir Avrupa maçı var. Elendik ama yenerek elendik. Bu da bizim için mutluluk" dedi.
- UZUN YILLAR FORMA GİYECEKLER -
" Altyapı ile koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Sürekli bizlerle beraberlerdi. Bende değerlenirdim. Bunların içinde bizim gibi Beşiktaş'ta uzun yıllar oynayacak oyuncular olacak. Bu galibiyet bizim için moral oldu. Gelemeyen arkadaşlarda bize katılacak. Bu kötü gidişi durduracağız. 3-4 transferin ardından daha iyi duruma geleceğiz" dedi.
- TARAFTAR MÜKEMMEL -
" Beşiktaş taraftarı mükemmel. Kimse bu kadar beklemiyordu. Onlar bizim birinci adamımız. Bizim dönemimizde de böyleydi. Onlarla gurur duyuyoruz."