Samet Aybaba'dan Norveçli stoper için olumlu rapor!

Önümüzdeki sezon için şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmayı planlayan Beşiktaş'ta çalışmalar sürüyor.
Siyah-beyazlılar, Futbol Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın birkaç kez izlediği ve olumlu rapor verdiği genç yıldızın peşine düştü.
Önümüzdeki sezonun şampiyonluğa oynayacak kadrosunu oluşturmak isteyen Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor.
Takvim'de yer alan habere göre, Beşiktaş'ın Belçika'da Cercle Brugge forması giyen Norveçli stoper Jesper Daland'ı takibe aldığı öğrenildi. Futbol Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın da bu futbolcuyu birkaç kez izlediği ve olumlu rapor verdiği ifade edildi.
18 kez Norveç U21 Milli Takım formasını giyen Jesper Daland fiziksel özellikleriyle dikkat çeken bir oyuncu. 24 yaşında ve 1.91 boyunda olan Daland'ın Cercle Brugge ile olan sözleşmesi 2025 yılının haziran ayında sona eriyor. Güncel piyasa değeri ise 3.5 milyon Euro olarak gösteriliyor.
Beşiktaş'ın yakın bir zaman içinde Cercle Brugge kulübü yetkilileriyle temasa geçeceği belirtiliyor. Daland bu sezon 30 resmi maçta Cercle Brugge formasını giydi. Toplamda 2559 dakika sahada kalan Daland forma giydiği 30 maçın 28'inde ilk 11'de yer aldı.
Jesper Daland'ı, Avrupa'da başka kulüplerin de takip ettiği bu yüzden Beşiktaşlı kurmayların ellerini çabuk tutmak istedikleri de gelen haberler arasında.

Haber Kaynağı:Takvim
İlgili Haberler
Muleka'ya sürpriz talip!30 Aralık 2024
Beşiktaş, Cuyper için şartları zorluyor!13 Temmuz 2024
Belçikalı yıldız Beşiktaş'a önerildi!19 Haziran 2024
Samet Aybaba, Sırp oyuncu için harekete geçti!26 Mart 2024
Samet Aybaba, Gürcü forvet için talimat verdi!25 Mart 2024
Mehmet Demirkol'dan Beşiktaş yorumu! "O takım Brugge’den 5 yememeli"1 Aralık 2023
Yorumlar yükleniyor...