Samet Aybaba’nın ayrılığının perde arkası!

Beşiktaş’ta Samet Aybaba’nın ayrılığı sonrasında kazan kaynıyor. İşte Aybaba’nın ayrılığında yaşanan tüm detaylar…
Beşiktaş’ta dün akşam geç saatlerde yapılan resmi açıklamayla birlikte Samet Aybaba ve Brad Friedel ile yollar ayrılmıştı. Yapılan resmi açıklamanın ardından Samet Aybaba’nın süreci ise görenleri şaşkına çevirdi.
Orta Çizgi'nin edindiği bilgilere göre; Samet Aybaba'ya görevine son verildiğinin Başkan Hasan Arat tarafından kulübün duyurusunun kendisine whatsapptan iletilmesiyle olduğu iddia ediliyor. Brad Friedel ile aynı mesajda veda edilmesinden dolayı da Samet Aybaba'nın çok üzgün ve kırgın olduğu söyleniyor.
Samet Aybaba'nın Cumartesi günü bir basın toplantısı düzenleyerek yaşanan olaylara ilişkin detaylı bir açıklama yapması bekleniyor.
Haber Kaynağı:Orta Çizgi
İlgili Haberler
İşte Beşiktaş'ın Trabzonspor maçı muhtemel 11'i!19 Ekim 2026
UEFA kulüp sıralaması güncellendi! Beşiktaş'tan yükseliş!16 Ekim 2026
Beşiktaş'ta Vincenzo Italiano'dan 16 yıl sonra gelen tarihi başarı!16 Ekim 2026
Vincenzo Italiano'dan Dusan Vlahovic açıklaması14 Ekim 2026
Vincenzo Italiano’dan deplasman uyarısı!11 Ekim 2026
Beşiktaş’ta milli ara alarmı!11 Ekim 2026
Yorumlar yükleniyor...
