Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan Beşiktaş'ın gündeminde yer alan Nurullah Aslan hakkında transfer açıklaması geldi.
Yüksel Yıldırım, Nurullah Aslan'ın bonservis bedelini açıkladı.
-Yaz transfer döneminde Beşiktaş'tan teklif gelmişti-
Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Yüksel Yıldırım, "Nurullah Aslan’ı bırakmayı düşünmüyorum. Süper Lig hedefimize ulaşmak için kendisine ihtiyacımız var. Yaz transfer döneminde Beşiktaş'tan teklif gelmişti. Sonrasında şu ana kadar bir teklif de gelmedi."

-Nurullah Aslan’ı 5-6 milyon Euro’dan aşağı satmam-
"Nurullah Aslan bizim en önemli oyuncularımızdan birisi. Maalesef diğer iki kaleci sadece rotasyonda kullanabileceğimiz isimler. Belki Ocak ayında kaleci de transfer edebiliriz. Ertuğrul Sağlam'ın raporuna bağlı olan bir durum bu. Ben asıl Nurullah Aslan’ın Süper Lig performansını merak ediyorum. Kendini orada gösterip, sınıfı geçmesi lazım. Bunu başarırsa kendisini Türkiye’de hiçbir takıma vermem. Direkt yurt dışına transfer olur. Gelişimini tamamlamadan onu göndermek ona çok zarar vermek olur. En az 2-3 sene daha kendisi ile devam etmek istiyoruz. Nurullah Aslan’ı 5-6 milyon Euro’dan aşağı satmam. Uğurcan Çakır için 20 milyon Euro istenilen bir ortamda benim bu fiyatları istemem son derece normal." açıklamasında bulundu.

Haber Kaynağı: Ajansspor