Şenol Güneş'ten Cenk Tosun açıklaması! Mario Gomez örneği...

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.
A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Beşiktaş'ın yeniden kadrosuna kattığı Cenk Tosun hakkında konuştı.
İşte Güneş'in yaptığı açıklamalar:
Gidip oynayamadığında daha çok üzüldüm
"Cenk giderken üzülmüştüm. Oynuyordu. Gidip oynayamadığında daha çok üzüldüm. Büyük paraya gitti, sakatlıklar oldu. O şanssızlığı oldu. Türkiye'ye gelmesi onun da motivasyonunu artırır diye düşünüyorum, oynaması önemli."
Beşiktaş'la Şampiyonlar Ligi'nde oynaması vitrine çıkardı
"Yurt dışına çıkmak önemli ama orada bir sürekli başarı olması gerekiyor. Mesela Cenk'in Beşiktaş'la Şampiyonlar Ligi'nde oynaması vitrine çıkardı."
O gruptaki Lyon, Leipzig ve Porto devam ediyorlar
"Galatasaray'ın UEFA şampiyonluğu, Fenerbahçe'nin Zico dönemi Şampiyonlar Ligi performansı, benim zamanında Şampiyonlar Ligi'nde aldığımız sonuçlar. O gruptakiler devam ediyorlar ve bütçeleri artıyor. Bizimkiler öyle değil."
Bunlar iyi profesyonel, yetenekleri ile örnek oluyorlar
"Şota mesela Trabzon'da, Beşiktaş'ta mesela Gomez, Hagi, Alex... Bunlar iyi profesyonel, yetenekleri ile örnek oluyorlar ve gençlere katkı yapıyorlar. Bu tip yabancılara kapı hep açık olmalı. Hem futbola, hem vizyona katkı yapıyorlar"
Haber Kaynağı:Orta Çizgi
İlgili Haberler
Şenol Güneş'ten flaş açıklamalar! Hangi transferler yanlıştı, Pepe neden gitti, hangi oyuncuları istedi?23 Nisan 2021
Asıl tehlikeyi açıkladı! "Beşiktaş takımı, daha büyük riskte"12 Kasım 2020
Fatih Doğan, Cenk Tosun transferindeki iki engeli açıkladı!27 Aralık 2019
Mario Gomez'den yıllar sonra gelen Beşiktaş itirafı!9 Mayıs 2023
Şenol Güneş golcülerini gol kralı yapıyor! Weghorst, Muleka ve Cenk Tosun için büyük şans!29 Ekim 2022
TFF, resmen açıkladı! Şenol Güneş ile yollar ayrıldı!10 Eylül 2021
Yorumlar yükleniyor...