İçeriğe atla
REKLAM

Serdal Adalı, Orkun Kökçü'yü almaya gidiyor! İşte detaylar

Paylaş
Serdal Adalı, Orkun Kökçü'yü almaya gidiyor! İşte detaylar

Beşiktaş’ta Orkun Kökçü transferi resmiyet kazanmak üzere. Başkan Serdal Adalı, imzaları tamamlamak için yarın sabah Hollanda’ya gidiyor.

Siyah-beyazlı kulüp, Benfica forması giyen milli yıldız Orkun Kökçü’nün transferinde sona yaklaştı. Transfer sürecini bizzat yöneten Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, yarın sabah saat 10:00’da özel uçakla Hollanda’ya hareket edecek.

REKLAM

İMZALAR HAZIR, RESMİYET AN MESELESİ

Adalı’nın bu ziyaretinde Kökçü ve ailesiyle son detayları görüşmesi ve transferin resmiyete kavuşması bekleniyor. Daha önce Benfica ile 30 milyon Euro bonservis karşılığında anlaşmaya varan Beşiktaş, oyuncunun da maaş beklentisini karşılamıştı.

TRANSFERİ BAŞKAN BİTİRECEK

Beşiktaş yönetimi, bu kritik hamleyle transferi en üst düzeyde sonuçlandırmak istiyor. Serdal Adalı'nın transferi bitirip Orkun Kökçü ile İstanbul’a dönmesi planlanıyor.

TARAFTARLARIN BEKLENTİSİ TAVANDA

Bu flaş gelişme, Beşiktaş taraftarını heyecanlandırdı. Kökçü transferinin kısa süre içinde resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Haber Kaynağı:Orta Çizgi Özel Haber

REKLAM

İlgili Haberler

REKLAM

Yorumlar yükleniyor...