REKLAM

Serdar Saatçi için krtik süreç!

9

Beşiktaş, bugün Serdar Saatçı'nınmenajer ile masaya oturacak.

Serdar Saatçi için krtik süreç!

Kadro dışı bırakılan genç oyuncu, eğer özür dilemez ve kulüp de bulamazsa, sezon sonuna kadar takımdan ayrı olarak çalışmak zorunda kalacak.

Beşiktaş 'ta Viktoria Plzen ile oynanan hazırlık maçının 72. dakikasında oyuna giren ve 83. dakikada kenara alınırken, teknik direktör Valerien Ismael'e tepki gösteren Serdar Saatçı, kadro dışı bırakılmıştı. 19 yaşındaki savunmacının menaceri, bugün görüşme yapmak üzere çağrıldı. Gündemde ise kritik konular var. Genç stoper, her şeye rağmen, "Ben hata yapmadım" şeklinde görüş bildirdi. Fakat Kara Kartal cephesi ise kesinlikle özür bekliyor.

- ÖNCEDEN MESAJ GÖNDERDİLER -

Bu yüzden taraflar arasında yapılacak görüşmede Serdar için takım bulunması istenecek. Beşiktaş Yönetimi, Serdar'ın menacerine önceden, "Kulüp bul" mesajını gönderdi. Eğer aksi bir durum yaşanır ve Serdar takımdan ayrılmazsa, sezon sonuna kadar bireysel olarak çalışmalarını sürdürmek zorunda kalacak.

Haber kaynağı: Fanatik

REKLAM

Yorumları Göster / Yorum Yaz

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 9 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.