İçeriğe atla
REKLAM

Serdar Topraktepe'den Salih Uçan kararı!

Paylaş
Serdar Topraktepe'den Salih Uçan kararı!

Uzun zamandır galibiyete hasret kalan siyah-beyazlı takım, Hatayspor'la deplasmanda karşılaşacak. Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe maç öncesi ilk 11'i belirledi.

Beşiktaş geçen sezon iki ayrı dönemde görev yapan Topraktepe yönetiminde 12 maç oynarken, Türkiye Kupası’nı kazanmıştı. Kartal’da Al Musrati, Immobile, Mert ve Svensson kart görmeleri halinde Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşecek.

REKLAM

SALİH UÇAN İLK 11'DE

Kartal, Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe yönetiminde gerçekleştirdiği taktik ağırlıklı antrenmandan sonra özel uçakla Adana’ya gitti. Kafile daha sonra maçın oynanacağı Mersin’e geçti. Sakatlıkları bulunan Paulista, Uduokhai ve Muçi kadroda yer almadı.

Serdar Topraktepe stoper hattında Emirhan Topçu ve Tayyip Talha’ya forma verecek. Giovanni van Bronckhorst döneminde şans bulamayan Salih Uçan da bugün ilk 11’de yer alacak.

Haber Kaynağı:Milliyet

REKLAM
REKLAM

İlgili Haberler

Yorumlar yükleniyor...