Sergen Yalçın, Beşiktaşlı oyuncu için ısrarcı! Yönetime haber gönderdi!

Beşiktaş'ta son iki sezondur kayıpları oynayan Oğuzhan Özyakup'a Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın talip oldu.
Geçtiğimiz yıl Fenerbahçe'den Alanya'ya kiralanan Ozan Tufan'ın yeniden doğuşunda büyük pay sahibi olan Yalçın, bu kez Oğuzhan için devreye girdi.
Siyah-beyazlı yönetime haber gönderen genç çalıştırıcı, "Oğuzhan kaliteli futbolcu ancak özgüven kazanması gerekiyor. Bize kiralayın, sezon sonuna kadar onu oynatayım. Yeniden parlasın" dedi.
ADVOCAAT DA FEYENOORD'A İSTİYOR
Öte yandan Hollanda'nın Alegemeen Dagblad gazetesi, Feyenoord'un hocası Dick Advocaat'ın Oğuzhan Özyakup'la ilgilendiği yazdı.
Haberde orta sahaya takviye yapmak isteyen Feyenoord'un Oğuzhan için Beşiktaş'la temasa geçmeye hazırlandığı belirtildi. Beşiktaşlı futbolcunun, devre arası tatilinde Hollanda'da takım aradığı iddia edilmişti.
Haber Kaynağı:Sabah
İlgili Haberler
Italiano’dan Erzurumspor uyarısı! Beşiktaş’ta 6 değişiklik hazırlığı11 Eylül 2026
Beşiktaş-Erzurumspor FK maçının hakemi belli oldu!10 Eylül 2026
Sergen Yalçın’dan derbi yorumu!6 Eylül 2026
Beşiktaş, Anis Hadj Moussa'yı radarına aldı!24 Ağustos 2026
Italiano'dan Orkun Kökçü'ye kart uyarısı!13 Eylül 2026
Beşiktaş’ın Oğuzhan Çakır yönetiminde Süper Lig’de galibiyeti yok!16 Ağustos 2026
Yorumlar yükleniyor...
