Sergen Yalçın, en çok onu istiyor!

Beşiktaş, teknik direktör Sergen Yalçın'ın bir sezon daha kiralanmasını çok istediği Mohamed Elneny için temaslarını sürdürüyor.
Süper Lig'de tüm ekipler gibi Beşiktaş da koronavirüs salgınının sona erip liglerin başlamasını beklerken bir yandan da gelecek sezonun planlamasının üzerinde çalışılıyor.
Teknik direktör Sergen Yalçın'ın mevcut kadroda kalmasını en çok istediği isimlerden birisi de Mohamed Elneny...
Yalçın'ın yönetime verdiği raporlarda Mısırlı yıldızın 1 sezon daha kiralanmasını istediği ifade edilirken siyah-beyazlı kurmaylar da bu talep üzerine temaslarını sürdürüyor.
Arsenal'den 18 milyon Euro'luk satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiralanan 27 yaşındaki futbolcuya Beşiktaş yönetimi, yeni sezon için 2 milyon Euro civarında bir bütçe ayırdı. Elneny'nin de 1 yıl daha kiralık oynamaya sıcak baktığı belirtilirken salgının ardından resmi girişimler başlayacak.
VAZGEÇİLMEZİ OLDU
Sezonun geri kalanında Beşiktaş'ta 19 lig, 6 Avrupa Ligi ve 3 de Türkiye Kupası olmak üzere 28 maçta görev alan Elneny, Abdullah Avcı'nın yanı sıra Sergen Yalçın'ın da vazgeçilmezi oldu. Yalçın'ın Beşiktaş'ın başında çıktığı 7 maçta da ilk 11'de forma verdiği Mısırlı futbolcu, 2 asistlik katkı sağladı.
Haber Kaynağı:Habertürk
İlgili Haberler
Sergen Yalçın'dan Trabzonspor maçı yorumu!20 Ekim 2026
Trossard Beşiktaş'ı sırtlıyor! Avrupa'nın zirvesine yaklaştı14 Eylül 2026
Beşiktaş'ın yeni oyun lideri Trossard! Derbide parladı7 Eylül 2026
Sergen Yalçın’dan derbi yorumu!6 Eylül 2026
Serdal Adalı'dan Beşiktaş'ta transfer ve hakem gündemine dair çarpıcı açıklamalar!23 Eylül 2026
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yorumu!21 Eylül 2026
Yorumlar yükleniyor...


