Sergen Yalçın için sabır çağrısı: “inanmazsa bırakır”

Murat Şahin, Sergen Yalçın’a sabır gösterilmesi gerektiğini belirterek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın’ın geleceği tartışılmaya devam ederken, konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalar Murat Şahin’den geldi.
Daha önce Sergen Yalçın ile birlikte çalışan Murat Şahin, sezon sonunda deneyimli teknik adamın kendi kararını vereceğini söyledi.
HT Spor’a konuşan Murat Şahin, “Siz bu sabrı Sergen Yalçın’a gösteremiyorsanız, zaten kimseye gösteremezsiniz. Çünkü Sergen Yalçın, Beşiktaş’a asla zarar vermek istemez. Hem futbolculuk hem de antrenörlük kariyerinde kupalar kazanmış, efsane bir isimden bahsediyoruz. Bu kadar çabuk vazgeçilmemeli. Bence kesinlikle devam etmeli.” dedi.
Şahin açıklamalarının devamında ise “Sergen Yalçın, sezon sonunda kendi değerlendirmesini zaten yapar. Başarılı olamayacağını düşündüğü anda da görevi kendisi bırakır. Açıklamalarından biraz üzgün ve kırgın olduğunu anlayabiliyorum. Sabır gösterilmesini istediği çok açık. Zaten kendisi de bunu dile getiriyor. Bu sabır, Sergen Yalçın’a gösterilmeli. ‘Sabır gösterilsin mi, gösterilmesin mi?’ tartışması bile yanlış. Efsane sıfatı kolay kazanılmıyor! Bir sene şampiyon olamadınız diye bir insanın geçmişi yerle bir edilmemeli. Sergen Yalçın ile başlanmalı ve bitirilmeli! Bitirilecekse beraber başlanmalı! Allah korusun bir mağlubiyette ortalık çok karışır! Başlanmalı ve bitirilmeli! Başarısız da olursa Sergen Yalçın bunu dobra dobra söyler. Onunla devam edilmeli” ifadelerini kullandı.
Haber Kaynağı:HT Spor
İlgili Haberler
Nihat Kahveci'den Sergen Yalçın'ı Kızdıracak Sözler!1 Ekim 2026
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yorumu!21 Eylül 2026
Vincenzo Italiano Beşiktaş tarihine geçti! Tüm hocaları geride bıraktı!14 Eylül 2026
Sergen Yalçın’dan derbi yorumu!6 Eylül 2026
Sergen Yalçın'ın yardımcısı Murat Şahin'den Beşiktaş açıklaması!Arşiv · 3 Ocak 2025
Sergen Yalçın'la sıcak saatler!Arşiv · 30 Aralık 2024
Yorumlar yükleniyor...
