Sergen Yalçın, iki ismi kadrodan kesiyor!

Beşiktaş'ta Antalyaspor maçında kötü performansları nedeniyle eleştirilen Boateng ve Diaby'nin Denizlispor maçında kulübede oturması bekleniyor.Lens ve Ljajic'in ise ilk 11'de forma giyeceği öğrenildİ
Süper Lig’in 28. haftasında Yukatel Denizlispor’la yarın akşam deplasmanda kritik bir puan mücadelesine çıkacak olan Beşiktaş hazırlıklarını sürdürdü.
Siyah-beyazlı futbolcuların, Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleşen antrenmanda, ısınma ve istasyon koşularının ardından gruplar halinde ayak tenisi oynadığı aktarıldı.
Kartal bugün saat 11.00’de yapacağı taktik çalışmasıyla hazırlıklarını tamamlayacak ve 16.00’da özel uçakla Denizli’ye giderek kampa girecek.
Teknik patron Sergen Yalçın’ın, Denizli’de Adem Ljajic ve Jeremain Lens’i ilk 11’de sahaya sürmeyi planladığı belirlendi.
Boateng ve Diaby’nin Antalyaspor maçındaki performansından memnun kalmayan ve kadroda değişiklik düşünen Yalçın’ın bu oyuncuları yedeğe çekerek, Ljajic ve Lens’le maça başlayacağı ifade edildi.
Haber Kaynağı:Milliyet
İlgili Haberler
Sergen Yalçın'dan Trabzonspor maçı yorumu!20 Ekim 2026
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yorumu!21 Eylül 2026
Vincenzo Italiano Beşiktaş tarihine geçti! Tüm hocaları geride bıraktı!14 Eylül 2026
Beşiktaş'ta Rafa Silva seferberliği!30 Ekim 2025
Sergen Yalçın'ın büyük sınavı: Derbi!28 Ekim 2025
Beşiktaş’ta Italiano Fırtınası! Dört Hocanın Toplamına Ulaştı17 Ekim 2026
Yorumlar yükleniyor...
