İçeriğe atla
REKLAM

Sergen Yalçın, iki ismi kadrodan kesiyor!

Paylaş
Sergen Yalçın, iki ismi kadrodan kesiyor!

Beşiktaş'ta Antalyaspor maçında kötü performansları nedeniyle eleştirilen Boateng ve Diaby'nin Denizlispor maçında kulübede oturması bekleniyor.Lens ve Ljajic'in ise ilk 11'de forma giyeceği öğrenildİ

Süper Lig’in 28. haftasında Yukatel Denizlispor’la yarın akşam deplasmanda kritik bir puan mücadelesine çıkacak olan Beşiktaş hazırlıklarını sürdürdü.

REKLAM

Siyah-beyazlı futbolcuların, Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleşen antrenmanda, ısınma ve istasyon koşularının ardından gruplar halinde ayak tenisi oynadığı aktarıldı.

Kartal bugün saat 11.00’de yapacağı taktik çalışmasıyla hazırlıklarını tamamlayacak ve 16.00’da özel uçakla Denizli’ye giderek kampa girecek.

Teknik patron Sergen Yalçın’ın, Denizli’de Adem Ljajic ve Jeremain Lens’i ilk 11’de sahaya sürmeyi planladığı belirlendi.

Boateng ve Diaby’nin Antalyaspor maçındaki performansından memnun kalmayan ve kadroda değişiklik düşünen Yalçın’ın bu oyuncuları yedeğe çekerek, Ljajic ve Lens’le maça başlayacağı ifade edildi.

Haber Kaynağı:Milliyet

REKLAM
REKLAM

İlgili Haberler

Yorumlar yükleniyor...