Sergen Yalçın istemedi, transfer iptal oldu!

Kaleci transferi konusunda girişimlerini sürdüren Beşiktaş, menacerler aracılığıyla önerilen B.B.Erzurumspor’un file bekçisi İbrahim Sehic için teknik direktör Sergen Yalçın’ın fikrini sordu.
Yeni sezon öncesinde kadrosunu tecrübeli bir kaleciyle güçlendirmek için çalışmalarına başlayan Kara Kartal, yerli piyasadan Volkan Babacan ve Sinan Bolat gibi isimlerin peşine düşmüştü.
Bu iki eldivene ek olarak; Joe Hart ve Clauido Bravo için de girişimlerde bulunan Siyah-Beyazlılar'a, menacerler aracılığıyla son olarak TFF 1.Lig ekibi B.B.Erzurumspor'un Bosna Hersekli kalecisi İbrahim Sehic önerildi.
Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek 31 yaşındaki kalecinin, 400 bin Euro maaş ve 150 bin Euro da menacer ücreti olmak üzere toplamda 550 bin Euro'luk (4.2 milyon TL) bedel karşılığında imza atabileceği iletildi.
Yerli İsimlere geçildi
Oyuncuyu değerlendirirken yönetim, olumlu bulup konuyu teknik direktör Sergen Yalçın'la paylaştı.
Deneyimli ismi yardımcılarıyla beraber değerlendiren Yalçın'ın, Sehiç için olumsuz yanıt verdiği bildirildi. Bu gelişme sonrasında Sehiç'le yapılan temasları aksıya alan Siyah-Beyazlılar, listedeki diğer isimler üzerine yoğunlaşma kararı aldı.
Haber Kaynağı:Fanatik
İlgili Haberler
Leandro Trossard'ın sahalara dönüş tarihi belli oldu22 Eylül 2026
Beşiktaş'ta Ümit Akdağ için plan belli oldu! Milli ara sonrası...19 Eylül 2026
Beşiktaş’ın köşe vuruşu silahı yine etkili!18 Eylül 2026
Beşiktaş'ın İptal Edilen Golünün VAR Konuşmaları yayınlandı!15 Eylül 2026
Beşiktaş'ta Trossard farkı! Lige damga vuran istatistikler15 Eylül 2026
Beşiktaş Fransa'da manşetlerde! Trossard ve Vlahovic korkusu14 Eylül 2026
Yorumlar yükleniyor...
