Sergen Yalçın onay verdi, anlaşma sağlandı!

Volkan Babacan transferini bitiremeyen Beşiktaş, listedeki 2. isim pşan Sinan Bolat'ın peşinde... Transfer çalışmalarına hız veren Kara Kartal, rotayı Sinan Bolat’a kırdı.
Karius'un ayrılığı sonrasında kaleci arayışlarına başlayan Beşiktaş uzun süredir çalışmalarını sürdürüyordu.
Siyah-Beyazlılar, daha önce Başakşehir’den Volkan Babacan’ı istemişti. Ancak Turuncu-Lacivertli ekibin başkanı Göksel Gümüşdağ’dan bu transfere onay çıkmadı.
Bu gelişmelerin üzerine bir an önce kaleci transferini bitirmeyi hedefleyen Kara Kartal, gözünü Sinan Bolat’a çevirdi. Daha önce Süper Lig’de Galatasaray ve Kayseri forması da giyen 31 yaşındaki file bekçisinin Belçika ekibi Royal Antwerp ile olan sözleşmesi sona erdi. Bonservisi elinde olan tecrübeli eldiven için teknik direktör Sergen Yalçın’ın da bu transfere onay verdiği bilgisine ulaşıldı.
Ersin’e de çok şey katacak
Bu doğrultuda Beşiktaş Yönetimi, Sinan ile masaya oturdu ve taraflar büyük oranda anlaşma sağladı.
Öte yandan teknik ekibin Sinan için Siyah-Beyazlı ekibin 2001 doğumlu genç kalecisi Ersin Destanoğlu’na da tecrübeleriyle çok şey katacağı görüşünde birleştiği bilgisine ulaşıldı.
Başarılı eldiven kariyerinde Genk, Standart Liege, Porto, Kayserispor, Galatasaray, Brügge, Naiconal, Arouca ve Antwerp formaları giydi.

Haber Kaynağı:Fanatik
İlgili Haberler
Beşiktaş'ta Trossard sevinci! Kritik maç öncesi iyi haber11 Ekim 2026
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yorumu!21 Eylül 2026
Beşiktaş'ta zorlu fikstür bitiyor! Zirve yarışında büyük fırsat14 Ekim 2026
Beşiktaş’tan müthiş rakamlar; beş kategoride zirve Kartal'ın14 Ekim 2026
Beşiktaş İstatistikleri altüst etti!13 Ekim 2026
Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi!12 Ekim 2026
Yorumlar yükleniyor...
