İçeriğe atla
REKLAM

Sergen Yalçın'dan kanat oyuncularına görev!

Paylaş
Sergen Yalçın'dan kanat oyuncularına görev!

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, oyuncularını Süper Lig'in 22. haftasında oynayacağı Başakşehir maçına hazırlıyor.

Siyah beyazlı teknik direktör Salı günü yapılan idmanda takımına taktik çalıştırırken, bazı isimlere Burak Yılmaz ve Umut Nayir için ikazda bulundu.

REKLAM

Başakşehir maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, Salı günü sabah 1,5 saat süren antrenmanda adeta nefesleri kesti.

Kondisyon ve taktik ağırlıklı çalışma sonunda siyah beyazlı oyunculara şut çalışması yaptıran Yalçın, futbolcularından bol bol ceza sahası dışından şut istedi.

Sergen Yalçın, özellikle kanat oyuncuları ile birebir ilgilenirken forvette bulunan Umut Nayir ve Burak Yılmaz'a sık sık orta yapmaları konusunda uyardı.

Yalçın, "Kanatlarda görev yapanlar çalım değil, orta yapın" diye konuştu.

Haber Kaynağı:Hürriyet

REKLAM

İlgili Haberler

REKLAM

Yorumlar yükleniyor...