Sergen Yalçın’dan Okan Buruk’a karşı üstünlük!

Dev derbi öncesinde ilginç bir detay ortaya çıktı. İki takımın hocası; Sergen Yalçın ve Okan Buruk, şimdiye kadar 10 kez birbirlerine rakip oldu.
Galatasaray ve Beşiktaş derbisi yaklaşıyor. Dev maç öncesi ilginç bir detay ortaya çıktı. İki takımın teknik adamları;
Sergen Yalçın ve Okan Buruk, şimdiye kadar 10 kez birbirlerine rakip oldu. Bu maçların 5’inde Yalçın’ın çalıştırdığı takımlar kazandı, 2 mücadele ise berabere sonuçlandı.
10. KEZ RAKİP OLACAKLAR
Son haftalarda performansını yükselten Siyah-Beyazlılar, bu gidişatını ezeli rakibi karşısında da sürdürmek isterken, ligde 7’de 7 ile başlayan Sarı-Kırmızılılar ise taraftarının önünde mutlak galibiyet hedefliyor.
Bu müsabakayla birlikte Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın ile Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk da 10. kez rakip olacak. Geride kalan mücadelelerde Yalçın; Gaziantepspor, Sivasspor, Alanyaspor, Yeni Malatyaspor, Beşiktaş ve Antalyaspor’u çalıştırırken, Buruk ise Elazığspor, Gaziantepspor, Rizespor, Başakşehir ve Galatasaray’ın başındaydı.
Söz konusu karşılaşmalarda Sergen Yalçın’ın takımları 5, Okan Buruk’un ekipleri de 2 kez kazandı. 2 maçta ise taraflar 1’er puana razı oldu.
İLK KEZ...
Galatasaray’ın hocası Okan Buruk ile Beşiktaş’ın hocası Sergen Yalçın, derbide ilk kez rakip olacak. Süper Lig’de 4 kez şampiyonluğa ulaşan Buruk ile 1 kez bu sevinci yaşayan Yalçın, bu defa da bir debide birbirlerine üstünlük kurmak için mücadele edecek.
Haber Kaynağı:Fanatik
İlgili Haberler
Beşiktaş Sergen Yalçın’ın “Kazanmak zorundayız” mesajıyla sahaya çıkacak!8 Kasım 2025
Sergen Yalçın’dan derbi yorumu!6 Eylül 2026
Antalyaspor Maçı Öncesi Sergen Yalçın’dan Açıklamalar!10 Nisan 2026
Sergen Yalçın’dan Rizespor galibiyeti ve derbi mesajı4 Mart 2026
Sergen Yalçın: “Sakin olun, derbi var!”4 Mart 2026
Beşiktaş'ta gündem derbi!10 Aralık 2025
Yorumlar yükleniyor...
