REKLAM

Sergen Yalçın'dan oyuncularla yaptığı toplantıda net sözler!

0

Beşiktaş'ın başında ilk sınavına bugün Çaykur Rizespor deplasmanında çıkacak olan teknik direktör Sergen Yalçın, dün oyuncularıyla bir toplantı yaparak, beklentilerini anlattı.

Sergen Yalçın'dan oyuncularla yaptığı toplantıda net sözler!

Herkesin egolarını bir kenara bırakıp sadece Beşiktaş’ı düşünmesini isteyen Yalçın, “Sizler bizler gelip geçeriz ama bizim sahada aldığımız sonuçlar Beşiktaş’ın tarihine yazılıyor. Yeniliriz, yeneriz ama bizleri destekleyen taraftarlarımıza keyifli futbol izlettirmeliyiz. Bunu başarmak zor değil. Futbol basit oyun. Sizlere inanıyor ve güveniyorum. Egolarınızı bırakın saha içinde verilen görevi yapın, siz de biz de mutlu olalım” diye konuştu.

DEPREMZEDELERE YARDIM

Öte yandan Beşiktaşlı futbolcular, Elazığ ve Malatya’daki depremzedeler için kendi aralarında 300 bin TL para toplayıp, AFAD’a teslim ettiler.

Haber Kaynağı: Hürriyet

REKLAM

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 0 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.