Sergen Yalçın'dan Welinton ve N'Sakala açıklaması

Beşiktaş, Süper Lig'in 10. haftasında Kadıköy’de Fenerbahçe ile karşılaşacak.
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, maç öncesi yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.
İşte Yalçın’ın yaptığı açıklamalar:
"Pandemi dönemi biraz atmosferi çok eksiltti. Herkes için atmosfer, stad, tribünler dolu olsaydı daha güzel, daha heyecanlı, daha zevkli olurdu. Malum Covid'den dolayı her yer bomboş. Sessiz bir derbi oynayacağız.Derbi maçları oynamak zordur. Ama bu zorluğun yanında içimizde bir heyecan, mutluluk her zaman var”
“Bence dünyanın gelmiş geçmiş en büyük futbolcusuydu. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Ailesine sabır diliyorum. Yılmaz hocaya da çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce aramıza döner. Her zaman yanındayız”
“Covid’den dönen oyuncularımız var. Welinon 2, N’Sakala 1 gün oldu. Oğuzhan geldi. Antrenman eksikleri var. Sadece Rosier ile takviye yaptık. Amacımız kazanmak. Fenerbahçe güçlü bir takım. Biz daha dalgalı gidiyoruz. İstatistik olarak daha iyi durumdalar. Geçen hafta galibiyet moral oldu. Zor bir müsabaka olacak. İnşallah iyi oynarız ve önemli bir galibiyetle döneriz.”
Haber Kaynağı:Orta Çizgi
İlgili Haberler
Sergen Yalçın’dan derbi yorumu!6 Eylül 2026
Sergen Yalçın’dan Fenerbahçe derbisi mesajı!30 Mart 2026
Beşiktaş'ın Trabzon kadrosu şekilleniyor!11 Aralık 2025
Beşiktaş'ta gündem derbi!10 Aralık 2025
Sergen Yalçın'dan Cengiz Ünder kararı: Opsiyon kullanılsın!10 Kasım 2025
Beşiktaş Sergen Yalçın’ın “Kazanmak zorundayız” mesajıyla sahaya çıkacak!8 Kasım 2025
Yorumlar yükleniyor...
