Sivasspor'dan flaş Emre Kılınç ve Mert Hakan açıklaması! "10 milyon Euro da verseler..."

DG Sivasspor Kulübü Başkanvekili Erdal Sarılar, Emre Kılınç ve Mert Hakan ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Beşiktaş'ın da gündeminde yer aldığı belirtilen oyuncuları için Erdal Sarılar, Fenerbahçe maçından sonra bir görüşme yapacaklarını söyledi.
İşte o açıklamalar:
"10 milyon Euro da verseler devre arası satmak istemiyorum"
Sivasspor Kulübü Başkanvekili Erdal Sarılar, devre arası transfer dönemi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sarılar, ocak ayında futbolcu satmak istemediklerini belirterek, “Kendi açımdan söylüyorum. 10 milyon Euro da verseler bir futbolcuya, devre arası satmak istemiyorum. 10 milyon Euro da koysalar ne yapacağım parayı, bu mutluluğu parayla satın alamazsınız. Allah’a şükür, kulüp olarak öyle bir paraya da ihtiyacımız yok. Parayı alıp ne yapacağız? Gideceğiz çarçur edip oyuncu alacağız. Bu takımı bir daha tutturamayacağız” şeklinde konuştu.
"Fenerbahçe maçından sonra görüşeceğiz"
Başkanvekili Sarılar, Emre Kılınç ve Mert Hakan’la Fenerbahçe maçından sonra görüşeceklerini dile getirerek, “Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş ile 4 hafta önce Rıza hocanın tavsiyesiyle konuştuk. Oyunculara; 'sizlerle Fenerbahçe maçından sonra görüşeceğiz' dedik. Sezon başı teklif yapmıştık. Oyuncular; 'düşünelim' dedi. Çocuklar aslan gibi oynuyorlar. Kafaları bir yere takılı değil. Mutlular, biz de mutluyuz” ifadelerini kullandı.
Haber Kaynağı:Akşam
İlgili Haberler
Vlahovic'in gol serisi Trabzon'da bitti20 Ekim 2026
Italiano, Beşiktaş'ta 23 yıllık rekoru kaçırdı!20 Ekim 2026
Kartal’ın deplasman kabusu sürüyor!19 Ekim 2026
Beşiktaş'ta zorlu fikstür bitiyor! Zirve yarışında büyük fırsat14 Ekim 2026
Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi!12 Ekim 2026
Beşiktaş'ta Vlahovic fırtınası! Gol serisi 4 maça çıktı11 Ekim 2026
Yorumlar yükleniyor...
