Siyah-beyazlılardan Altay Bayındır için yaz hamlesi

Siyah-beyazlılar, ara transferde hamlelerini tamamlarken as kaleci için rotayı sezon sonuna çevirdi.
Ara transfer döneminde kadrosunu önemli isimlerle güçlendiren Beşiktaş, as kaleci hamlesini yaz transfer dönemine bırakma kararı aldı. Siyah-beyazlı yönetimin bu doğrultuda milli kaleci Altay Bayındır için sezon sonunda yeniden harekete geçeceği öğrenildi.
Bu sezon kalede istikrar sorunu yaşayan Beşiktaş’ta, Alanyaspor karşılaşmasında yenen hatalı goller sonrası Ersin Destanoğlu eleştirilerin odağı oldu. Siyah-beyazlı tribünlerin tepkisini çeken 25 yaşındaki kalecinin yedek kulübesine çekilmesi bekleniyor. Önümüzdeki maçlarda kaleyi Devis Vásquez’in devralacağı ifade ediliyor.
Öte yandan Beşiktaş’ın yaz transfer dönemindeki öncelikli hedefinin Altay Bayındır olduğu ortaya çıktı. Siyah-beyazlılar, kış transfer döneminde milli file bekçisini kadrosuna katmak için yoğun girişimlerde bulunmuş ancak Manchester United, Altay’ı yedek kaleci konumunda olmadığı gerekçesiyle bırakmamıştı.
Beşiktaş yönetiminin sezon sonunda İngiliz kulübünün kapısını bir kez daha çalarak transfer şartlarını zorlaması bekleniyor.
Haber Kaynağı:Fotomaç
İlgili Haberler
A Milli takım geniş kadro açıklandı!18 Mayıs 2026
Vasquez ilk kez kaleyi devralıyor!22 Nisan 2026
Sergen Yalçın’dan Altay Bayındır transferine veto!16 Nisan 2026
Ersin Destanoğlu Güveni Yeniden Kazandı2 Mart 2026
Ersin Destanoğlu’ndan Başakşehir Maçında Kritik Performans16 Şubat 2026
Beşiktaş’ın Alanyaspor maçı kamp kadrosu belli oldu!30 Ağustos 2025
Yorumlar yükleniyor...