REKLAM

Solskjaer'le hayata döndüler!

3

Beşiktaş, Solskjaer'le birlikte ligde çıkışa geçerken bu sezonun başından bu yana eleştiri oklarının hedefinde yer alan Joao Mario ile kadroda düşünülmeyen Chamberlain performanslarıyla alkış aldı.

Solskjaer'le hayata döndüler!

Süper Lig'deki son maçında evinde Trabzonspor'u yenerek Avrupa kupaları yolunda kritik bir galibiyet alan Beşiktaş'ta teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer etkisi sürüyor.

Norveçli hoca yönetiminde ligde uzun bir aradan sonra üst üste 2 galibiyet alan siyah-beyazlılarda devre arasında yaşanan ayrılıkların da ardından Joao Mario ve Alex Oxlade-Chamberlain'in performansları dikkat çekti.

Sezon başından bu yana eleştirilerin hedefinde yer alan Joao Mario, Solskjaer yönetiminde oynanan 6 maçta da süre bulurken 3 maça ligdeki Sivasspor ve Trabzonspor ile kupadaki Kırklarelispor maçlarına 11'de başladı.

Portekizli futbolcu, bu karşılaşmalarda ilk kez fileleri bulurken toplamda 3 gol kaydetti.

Giovanni van Bronckhorst döneminde kadronun dışında kalan ve Avrupa listesine de alınmayan Alex Oxlade-Chamberlain de Solskjaer ile 11'e döndü.

İngiliz futbolcu, ligdeki Antalyaspor, Sivasspor ve Trabzonspor maçları ile kupadaki Kırklarelispor karşılaşmasına 11'de başladı.

31 yaşındaki futbolcu, maç eksiğine rağmen performansıyla beğeni topladı. Chamberlain, Avrupa Ligi'ndeki Athletic Bilbao ve Twente maçlarında ise listede olmadığı için forma giyemedi.

Haber Kaynağı: Habertürk

REKLAM

Yorumları Göster / Yorum Yaz

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 3 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.