Sporting kalecisi Antonio Adan, Beşiktaş'ın yıldızına dikkat çekti! "Fark yaratabilir"

Sporting'in İspanyol kalecisi Antonio Adan, Beşiktaş-Sporting karşılaşması öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. maçında Sporting ile karşılaşacak.
Karşılaşma yarın akşam saat 19:45'te Vodafone Park'ta oynanacak.
Sporting'in İspanyol kalecisi Antonio Adan, karşılaşma öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
İşte Adan'ın yaptığı açıklamalar:
Yarın tüm şansımızı kullanarak puanla tanışmak istiyoruz
"Beşiktaş maçını kesinlikle kazanmak istiyoruz. Önemli olan Şampiyonlar Ligi'nde devam etmek. Daha hiçbir şey kesin değil. Yarın tüm şansımızı kullanarak puanla tanışmak istiyoruz."
-Beşiktaş karşısında tecrübemizi yansıtıp...-
"Şampiyonlar Ligi'nde ileri gitmek istiyorsanız tecrübeli oyunculara sahip olmanız gerekiyor. Beşiktaş karşısında tecrübemizi yansıtıp, daha kompakt oynamaya çalışacağız."
Pjanic fark yaratabilir
"Pjanic fark yaratabilir, önemli bir oyuncu ama Beşiktaş'a takım olarak bakıyoruz. Önemli oyuncuları var. Geçen sene çok iyi performans gösterdiler, şampiyon oldular. Pjanic fark yaratabilir ama bizim baktığımız nokta oyuncudan çok takım oyunu."
Haber Kaynağı:Orta Çizgi
İlgili Haberler
Beşiktaş, Alman takımlarına karşı şeytanın bacağını kırmak istiyor!14 Ekim 2026
Beşiktaş’tan Fransızlara karşı 6.zafer!18 Eylül 2026
Genesio'dan Beşiktaş sözleri: "İki gün kulaklarım ağrıdı"16 Eylül 2026
Marsilya’nın eski teknik direktörü Casoni: "Beşiktaş’ın kaliteli ve etkili bir hücum hattı var"14 Eylül 2026
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin 10 kader adamı!5 Eylül 2026
Sarr, Juventus yolunda!31 Ağustos 2026
Yorumlar yükleniyor...


