Steven Gerrard'dan Beşiktaşlı eski oyuncu için büyük övgü

Rangers teknik direktörü Steven Gerrard, eski Beşiktaşlı 38 yaşındaki kalecisi Allan McGregor'un performansını övdü.
Rangers'ın teknik direktörü Steven Gerrard, takımın deneyimli file bekçisi eski Beşiktaşlı Allan McGregor'a övgü dolu sözler kullandı.
Gerrard, eski Beşiktaşlı Allan McGregor'un 40 yaşına yaklaşmasına rağmen ortaya koyduğu performansla takımın en iyilerinden biri olduğunu söyleyerek yeni sözleşme imzalayabileceklerini ifade etti.
Gerrard'ın McGregor ile ilgili sözleri şu şekilde:
"Allan McGregor neredeyse 40 yaşında ve maçtan sonra duşunu alıp evine gittikten sonra çağırsanız yine kalesine geçebilecek kadar tutkulu oynuyor. Son maçta 4-0 kazandık ama maçın adamı kalecimizdi. Daha önce böyle bir şey hatırlamıyorum. Onu takımda tutacağız"
Allan McGregor 2012-2013 sezonunda Beşiktaş formasını 1 sezon giymiş ve oynadığı 26 maçta 39 gol yemiş 5 maçta ise kalesini gole kapamıştı.
Haber Kaynağı:Sporx
İlgili Haberler
Beşiktaş'ta Ocak ayı planı belli oldu! İşte gündemdeki o 2 isim!9 Eylül 2026
Beşiktaş’ta Raskin transferi çıkmaza girdi!3 Eylül 2026
İşte Raskin transfer sürecinin perde arkası!2 Eylül 2026
Beşiktaş’tan flaş Raskin hamlesi!2 Eylül 2026
Fares Ghedjemis için son dakika Beşiktaş açıklaması!22 Ağustos 2026
Rangers, Cerny için nabız yokladı!21 Ağustos 2026
Yorumlar yükleniyor...
