"Suç sende değil, sana o kokartı takan ve bu maça atayanlarda!"

Bilal Meşe, Beşiktaş-Kayserispor maçını değerlendirdi.
Kişisel olarak ben bir hakemin kokartına bakmam, FIFA mı, değil mi, beni hiç ilgilendirmiyor... O hakemin adaletli maç yönetip, yönetmediğine bakarım arkadaş.
Halil Umut Meler’in Beşiktaş ile sıkıntıları olduğunu sağır sultan biliyor, ama MHK hala bunun farkında değil maalesef! Soruyorum, elinizde hakem mi yok, niye Meler’i bu maça atarsanız arkadaş!
Beşiktaşlı futbolcuları yapılan faulleri dün gördük, ayağa basmaları geçtik, neredeyse bariz faulleri vermeyecek arkadaş!
Peki, Ramazan’ın Kenan Karaman’ı yere indirmesi içeride mi, dışarda mı? Tabi ki Meler’e göre dışarıda, bize göre içeride! Yani buz gibi penaltı. Gelin görün ki Meler, onu dışarı taşımak için çırpındı, durdu, VAR’dan da tık yok!
Aynı Meler Welinton’a son adam gerekçesiyle 80’de kırmızı kartı çekti, hadi ordan! Omuz omuza bir mücadelenin karşılığı ne zaman kırmızı kart oldu eyyy Meler? Hayret VAR’dan Meler’e uyarı geldi, izledi, kartı iptal etti! İptal ederken üztüntüsü yüzüne yansıyordu Meler’in!
Suç sende değil, sana o kokartı takan ve bu maça atayanlarda!
Gördünüz mü eyyy MHK, atadığınız hakemle gurur duyun!
Hikmet Karaman, Kayserispor’u dipten aldı, yukarılara taşıdı, valla alkışı da övgüyü de fazlasıyla hakediyor... Önüne gelen gerek ligde, gerekse kupada kafa tutuyor, kora- kor mücadele ediyor, helal olsun.
Nitekim 6’da buldukları gol asla rastlantı değil, tam bir taktik ürünüdür... Gavranovic’in golünde kuşkusuz Montero’nun da büyük hatası var.
Neyse ki bu gol Kartal için erken uyarı oldu, tehlikenin
çabuk farkına vardı, oyunu tamamen rakip alana yıktı, üretti, ürettiklerinden sadece bir gol çıkardı.
43’te Atiba’nın asistine Rosier penaltı noktası üzerinde topa gelişine sert vurdu, ilk yarının skorunu belirledi. Kuşkusuz bu golde Kenan Karaman’ın da katkısını unutursak, ayıp ederiz.
İkinci yarı mı?
Adeta tek kale, Kartal tüm hatlarıyla rakip alana çöktü, pozisyon üstüne pozisyonlar üretti, gelin görün ki, Kayserispor savunması ve kaleci Cenk, müthiş bir mücadeye ortaya koydular.
Oynadığınız takım Kayserispor’sa öyle haldur - huldur saldırmayacaksınız, savunma güvenliğini asla elde bırakmayacaksınız.
Ligin süper çıkış yakalayan Kayserispor, 65’de de sabırlı futbolunun karşılığını Cordosa ile aldı, tecrübeli futbolcu Carole’un asistini boş geçmedi, takımını 2-1 öne geçirdi.
Valla oyunun genelini kantara koyarsak Kartal’ın her açıdan ağır bastığını görürürüz. Ürettikçe üretti, , kaçırdıkça kaçırdı Kartal.
Eee fırsatlar gollere dönüşmeyince panik ve stres kaçınılmaz oluyor. Hani derler ya, ‘Olmayınca olmuyor’, tıpkı dünkü maç gibi...
Süper Lig’in flaş ekiplerinden Kayserispor kupada yarı finale yükseldi, Trabzonspor ile eşleşti... Hem Hikmet Karaman’ı hem de, oyuncularını kutluyoruz.
Bilal Meşe / Milliyet
İlgili Haberler
Beşiktaş-Kayserispor Türkiye Kupası maçının hakemi belli oldu28 Şubat 2022
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin geçmiş karnesi!5 Eylül 2026
Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisi öncesi son durum!4 Eylül 2026
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu!3 Eylül 2026
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi için Halil Umut Meler iddiası2 Eylül 2026
Güntekin Onay'dan sert eleştiri: "Halil Umut Meler, Beşiktaş ile ne sorunu olduğunu açıklamalı!"9 Aralık 2025
Yorumlar yükleniyor...