Süper Kupa maçı öncesi flaş karar

Katar'da yapılacak Beşiktaş- Antalyaspor maçına ilgi az olunca TFF'nin onayıyla karşılaşma için ücretsiz bilet dağıtılmaya başlandı.
Geçen sezonunun iki kupalı şampiyonu Beşiktaş ile Türkiye Kupası finalisti Süper Kupa'yı almak için bu akşam Katar'ın başkenti Doha'da karşı karşıya gelecek.
5 bin bilet satıldı
Ahmed Bin Ali Stadyumu'nda bu akşam saat 20.45'te başlayacak karşılaşma öncesi flaş bir gelişme yaşandı. 40 bin 740 kapasiteli stadyumda sadece 5 bin kişinin bilet aldığı öğrenildi. Bunun üzerine Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) onayıyla Doha Büyükelçiliği, taraftarları maça çekmek için ücretsiz bilet dağıtımına başladı.
Beşiktaş taraftarından Katar boykotu çağrısı gelmişti
Süper Lig'in son haftasında oynanan ve Beşiktaş'ın 1-0 kaybettiği Konyaspor maçının ardından siyah beyazlı taraftarlar TFF'ye tepkilerini göstermek için Katar boykotu çağrısında bulunmuştu. Başta Beşiktaş'ın en etkili taraftar grubu olan Çarşı, olmak üzere taraftarlar #KatarOlayıYatar etiketini en çok okunanlar listesine sokmuştu.
Başkan Ahmet Nur Çebi de gitmedi
Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi de Katar'daki Süper Kupa finaline gitmeme kararı almıştı. Çebi'nin, İstanbul'da kulüp ile ilgili toplantıları olduğu gerekçesiyle Doha'ya gitmediği öğrenilmişti.
Haber Kaynağı:Ajansspor
İlgili Haberler
Süper Kupa Finali'nin dev geliri belli oldu!29 Aralık 2021
Beşiktaş, 3 kupalı yeni ürünü tanıttı! İşte fiyatı...6 Ocak 2022
Süper Kupa'nın sahibi Beşiktaş!5 Ocak 2022
Uğur Meleke: "Oynayabilecek durumdaysa kendini göstermek isteyecektir"5 Ocak 2022
İşte Beşiktaş'ın Süper Kupa maçı muhtemel 11'i!5 Ocak 2022
Katar Futbol Federasyonu'ndan Süper Kupa Finali açıklaması2 Ocak 2022
Yorumlar yükleniyor...