Süper Lig'in eski golcüsü Beşiktaş'a önerildi!

Ocak ayında bir forvet alacak olan Siyah-Beyazlılar’da, Mandzukic, Balotelli ve Cenk Tosun’un ardından listeye Senegalli golcü de girdi. Menajerler tarafından önerilen Niasse şu an için son tercih.
Gol yollarında sorun yaşayan Kara Kartal devre arası transferinde mutlaka bir golcü takviyesi gerçekleştirecek.
Hata yapmamak adına şimdiden çalışmalara başlayan yönetim, bonservisi elinde Mario Mandzukic, Mario Balotelli ve Everton’dan milli yıldız Cenk Tosun’u listesine yazmıştı. Beşiktaş’a menajerlerin önerdiği son isim Oumar Niasse oldu.
Akhisar’da yıldızı parladı
2013-2014 yılları arasında ülkemizde Akhisar Belediye formasıyla tanıdığımız Senegalli golcü son olarak Cenk Tosun’un takım arkadaşıydı. Sezonun sona ermesiyle Everton’dan ayrılan 30 yaşındaki forvet henüz kendisine kulüp bulamadı.

Yıllardır listede
Yıllardır 4 büyüklerin gündemine gelen ancak transferi bir türlü gerçekleşmeyen Niasse için yönetim menajeriyle temas kurdu. Kara Kartal; Mandzukic, Balotelli ve Cenk Tosun transferlerinde bir sonuca ulaşamazsa Niasse için daha ciddi girişimlerde bulunacak.
Haber Kaynağı:Milliyet
İlgili Haberler
Kenan Karaman'dan açıklamalar! "Batshuayi'nin şutu sonrası polis geldi!"15 Ekim 2026
Trabzonspor-Beşiktaş maçının hakemi belli oldu!15 Ekim 2026
Beşiktaş'tan 20 milyon euroluk yıldız için kiralık formülü!15 Ekim 2026
Vincenzo Italiano'dan Dusan Vlahovic açıklaması14 Ekim 2026
Beşiktaş'ta zorlu fikstür bitiyor! Zirve yarışında büyük fırsat14 Ekim 2026
Beşiktaş’tan müthiş rakamlar; beş kategoride zirve Kartal'ın14 Ekim 2026
Yorumlar yükleniyor...
