Tayfur Bingöl, Beşiktaş için resti çekti!

Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Beşiktaş'ta geçiren ve teknik direktör Şenol Güneş'in takımda tutulmasını istediği Tayfur Bingöl'ün transferi için yönetim bastırıyor.
Alanyaspor’u transfere ikna etmeye çalışan 30 yaşındaki sağ bek, “En büyük hayalim Beşiktaş formasıyla şampiyonluk yaşamak, inşallah en kısa sürede anlaşma sağlanır” dedi.
Alanyaspor, 1.5 milyon Euro'luk opsiyonu kullanılmayan oyuncu için peşin 1 milyon Euro talep etmiş, siyah-beyazlılar ise "Bonservise 500 bin Euro'dan fazlasını vermeyiz" mesajı göndermişti. Ancak Güneş'in özel isteği sonrası rakam 1 milyon Euro'ya yükseltildi ve 3 taksit önerisi sunuldu. Akdeniz ekibi bunu da reddetti.
GİTMEK İSTEDİĞİMİ SÖYLEDİM
Transferin hâlâ bitmemesine çok üzülen 30 yaşındaki sağ bek, Sabah Spor'a konuştu. En büyük hayalinin Beşiktaş formasıyla şampiyonluk yaşamak olduğunu söyleyen tecrübeli futbolcu, "Allah o günü görmeyi bana nasip etsin. Alanyaspor ile görüştüm ve Beşiktaş'a gitmek istediğimi açık şekilde söyledim. İnşallah kulüpler bir an önce anlaşır, ben de siyah-beyazlı formayı giymeye devam ederim" ifadesini kullandı.
Haber Kaynağı:Sabah
İlgili Haberler
Beşiktaş yönetiminden Vincenzo Italiano'ya güven tam!21 Ekim 2026
Kartal’ın deplasman kabusu sürüyor!19 Ekim 2026
Beşiktaş'ta zorlu fikstür bitiyor! Zirve yarışında büyük fırsat14 Ekim 2026
Beşiktaş, Anadolu’da sıkıntı yaşıyor!22 Eylül 2026
Beşiktaş'ta Ümit Akdağ için plan belli oldu! Milli ara sonrası...19 Eylül 2026
İşte Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin muhtemel 11’leri!5 Eylül 2026
Yorumlar yükleniyor...
