Tayfur Bingöl, Beşiktaş'taki hayalini söyledi!

Beşiktaş'ın Alanyaspor'dan yeni transferi Tayfur Bingöl, transferinin ardından BJK TV'ye açıklamalarda bulundu.
Bingöl yaptığı açıklamada;
SEVENLER KAVUŞTU
" Benim için hasret bitti. Sevenler kavuştu. Çok heyecanlıyım. Beşiktaş'a kavuştuğum için çok mutluyum" dedi.
TRANSFER SÜRECİ UZUN SÜRDÜ
" Transfer süreci uzun sürdü. Bende Beşiktaş'a gidebilmeyi bekliyrdum. Antrenmanlarımı aksatmadım. En sonunda anlaşmalar sağlandı ve mutlu oldum" dedi.
HERKESE SELAM
" 12 yaşında bir çocuk düşünün. Ankara'nın Çankaya semtinde maç izlemeye giderdim. İçeri girmek yasak olduğu için beni almıyorlardı. Daha sonra almaya başladılar. Beni şuanda izliyorlardır. Hepsine selamlarımı iletiyorum" dedi.
İNANILMAZ SES VARDI
" Geçen sene maça çıktık. Taraftarlar beni çağırdı. Hepsine teşekkür ettim. Top rakipteyken ıslıklamalar başlıyor. O anda kulaklarımı tıkadım. İnanılmaz bir ses vardı. Çok etkilenmiştim. Takım arkadaşlarımda soyunma odasında aynı tepkiyi verdi." dedi.
TEK HAYALİM KALDI
" Hocamız hangi mevkii de görev verirse orada oynarım. Benim için hiç bir şey farketmiyor. Öyle bir gelişimim var. Alanyaspor'a imza atarken tek hayalim Beşiktaş'ta oynamaktı. Beşiktaş'ta bir hayalim var o da şampiyon olmak." diyerek sözlerini tamamladı.
Haber Kaynağı:Orta Çizgi
İlgili Haberler
Beşiktaş, Anadolu’da sıkıntı yaşıyor!22 Eylül 2026
Beşiktaş'ta Ümit Akdağ için plan belli oldu! Milli ara sonrası...19 Eylül 2026
İşte Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin muhtemel 11’leri!5 Eylül 2026
Beşiktaş'ta Ümit Akdağ ilk antrenmanına çıktı!4 Eylül 2026
Ümit Akdağ’dan ilk açıklamalar! “İnanılmaz mutluyum”4 Eylül 2026
Ümit Akdağ, Beşiktaş için geliyor!3 Eylül 2026
Yorumlar yükleniyor...
