Tayfur Bingöl için Trabzonspor devreye girdi!

Adı uzun süredir Beşiktaş ile anılan Tayfur Bingöl'ün, Trabzonspor'a önerildiği ifade edildi.
Alanyaspor'un başarılı oyuncularından Tayfur Bingöl için önemli bir gelişme yaşandı.
BEŞİKTAŞ OLMAZSA TRABZONSPOR'A
Sabah'ın haberine göre Tayfur Bingöl için yeni bir gelişme yaşandı. Visca, Peres ve Serkan Asan'ın sakatlanması ile sağ bölgede sorunlar yaşayan Trabzonspor'un bu bölgede tecrübeli futbolcuyu değerlendirebileceği ifade edildi. Beşiktaş ile görüşen ancak anlaşamayan Alanyasporlu Tayfur Bingöl, Trabzonspor'a önerildi.
Trabzonspor Kulübü ise bu öneriye henüz cevap vermezken Avcı'dan gelecek rapor sonrası hareket edecek.
BEŞİKTAŞ'I İSTİYORDU
Tayfur, daha önce Beşiktaş'ta oynamak istediğini ifade etmişti. Başarılı futbolcu, yaptığı açıklamada Beşiktaş'a ilişkin şu sözleri sarf etmişti; "Tek bir hayalim var. Aytemiz Alanyaspor Kulübü futbolcusu olarak Beşiktaş'a transfer olabilmek. Bu olursa hayalim gerçekleşmiş olacak, olmasa da futbolu Aytemiz Alanyaspor'da bırakmak istiyorum. Temennim bu yönde. İnşallah nasip olur."
Bununla beraber Beşiktaş'ın Tayfur Bingöl için devreye girdiği bilinirken, başarılı oyuncu transferin akıbetine ilişkin şu ifadeleri kullanmıştı; "Kulüpler arasında devam ettiğini biliyorum görüşmelerin. Sadece bunu söyleyebilirim. Olursa hayırlısı olsun iki taraf içinde. İki taraf da mutlu olsun, ben de mutlu olayım."
Tayfur Bingöl, geçtiğimiz sezon Alanyaspor formasıyla çıktığı 34 resmi maçta 4 gol 10 asistlik performans sergilemişti.
Haber Kaynağı:Sabah
İlgili Haberler
Beşiktaş yönetiminden Vincenzo Italiano'ya güven tam!21 Ekim 2026
Kartal’ın deplasman kabusu sürüyor!19 Ekim 2026
Beşiktaş'ta zorlu fikstür bitiyor! Zirve yarışında büyük fırsat14 Ekim 2026
İngiliz gazeteciden Beşiktaş itirafı! “Bu atmosferle yarışmak çok zor”22 Ekim 2026
Beşiktaş'ta Orkun Kökçü yine yok21 Ekim 2026
Beşiktaş’ta Savunma Alarmı! Italiano’dan Ümit Akdağ Hamlesi21 Ekim 2026
Yorumlar yükleniyor...
