Teklife cevap geldi! "Beşiktaş'ta oynamayı isterim"

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve önümüzdeki sezon Devler Ligi'nde ülkemizi temsil edecek olan Beşiktaş'ta transfer gelişmeleri hız kazanmış durumda.
Birçok isimle temaslarını sıklaştıran siyah-beyazlılar Sergen Yalçın ile yeni sözleşme belirsizliğini halledip transferde somut adımlar atmak istiyor. Öte yandan siyah-beyazlılara uzun süredir transfer gündeminde yer alan Brezilyalı futbolcu Fernando Lucas Martins'ten müjdeli haber geldi.
Josef de Souza'nın yanına nokta transfer yapmak isteyen Beşiktaş, uzun süredir gündeminde tuttuğu Fernando Lucas Martins'ten olumlu yanıt aldı.
"Beşiktaş'ta oynamayı isterim"
Çin'in Beijing Guoan takımında oynayan ancak vize problemleri nedeniyle ayrılmak isteyen 29 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, "Beşiktaş'ta oynamayı isterim" diyerek yapılan teklifi değerlendirmeye aldı.
3 yıllık kontrat ve 1.5 ile 1.8 milyon Euro arasında bir maaş üzerinden görüşülen orta sahaya, bonservis ödenmeyecek.

Kariyerine Brezilya'nın Gremio takımında başlayan, sonrasında Shakhtar Donetsk, Sampdoria, Spartak Moskova ve Beijing Guoan'da ter döken Fernando, Brezilya Milli Takımı formasını da 8 kez sırtına geçirdi.
Haber Kaynağı:Sabah
İlgili Haberler
Breno Bidon’un menajerinden Beşiktaş açıklaması!4 Eylül 2026
Bayer Leverkusen yöneticisinden Beşiktaş yorumu!28 Ağustos 2026
Rachid Ghezzal’dan Sergen Yalçın’a destek paylaşımı!8 Mayıs 2026
Josef de Souza’dan Sergen Yalçın’a destek mesajı!6 Mayıs 2026
Josef de Souza’dan Sergen Yalçın açıklamaları: “Çok özledim”2 Mayıs 2026
Beşiktaş’ın Lucas Piton hamlesine Vasco da Gama’dan net yanıt16 Ocak 2026
Yorumlar yükleniyor...
