TFFHGD'den VAR kayıtları açıklaması! "Hakemler TFF'nin VAR kararından çok rahatsız"

Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu'nun Gaziantep - Beşiktaş ve Sivasspor - Galatasaray maçlarındaki tartışmalı kararların VAR kayıtlarını açıklanmasının yankıları devam ediyor.
Bu uygulamanın sessiz tarafı hakemlerin ise, kendi aralarında yaptıkları dost sohbetlerinde, "Yatak odamız açıldı" diye sitemde bulundukları belirtiliyor.
Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği'nin Başkanı Abdurrahman Arıcı da bu uygulamadan rahatsızlığını gizlemedi.
Hakemlerin de bundan rahatsız olduğunu belirten Arıcı, Akşam'a şu açıklamayı yaptı:
"VAR kayıtlarının açıklamasını doğru bulmuyorum. Hakemler bu uygulamadan rahatsız. Hakemler VAR odasında doğru bir kararı bulmak için tartışıyor. VAR odasında kullandıkları söylemlerinden dolayı toplumun önüne atılmaları yanlış. Büyük bir hata yapıldığını söyleyebilirim."
Haber Kaynağı:Akşam
İlgili Haberler
Beşiktaş'tan son dakika TFF açıklaması! 8 Eylül 2026
PFDK sevkleri açıklandı! Vlahovic sevk edildi!8 Eylül 2026
Başkan Adalı, TFF’ye gitti! Açıklamalarda bulunacak!26 Ağustos 2026
Beşiktaş'ta Vlahovic için kritik gün!8 Eylül 2026
Beşiktaş'ın Avrupa Ligi Maçı Türkiye Dışına Alınıyor!7 Eylül 2026
Italiano'nun Beşiktaş'taki 8 dokunuşu! Yeni dönem başladı!7 Eylül 2026
Yorumlar yükleniyor...