Tümer Metin açıkladı! "Niye oynamadığını tahmin ediyorum"

Beşiktaş, Süper Lig'in 14. haftasında Ankaragücü’nü deplasmanda 1-0 mağlup etti.
TRT Spor yorumcusu Tümer Metin, Beşiktaşlı oyuncu Oğuzhan Özyakup’un forma şansı bulamaması hakkında konuştu.
İşte Metin’in yaptığı açıklamalar:
-Bu akşam Beşiktaş için öyle akşamlardan bir tanesi-
"Bazen oyunu tartışırsınız. Bazen hiç tartışmaya gerek duymazsınız. Bazı haftalarda ise sonuç önemlidir. Gününüzde olmadığınız, iyi oyun oynayamadığınız haftalarda deplasmandan 3 puanla dönmek kıymetlidir. Bu akşam Beşiktaş için öyle akşamlardan bir tanesi."
Niye oynayamadığını aşağı yukarı tahmin ediyorum
“Ben Oğuzhan’ın niye oynamadığını aşağı yukarı tahmin ediyorum. Sergen hoca, sevgili Candaş Tolga Işık’ın programına çıktığında şöyle bir soru sordu. ‘Alex, Hagi için ne düşünüyorsun, şu anda takımında olsa oynatır mısın?’ dedi. ‘Şu anda oynatamayız, devir değişti’ dedi. Alex ve Hagi’nin oynayamayacağı bir Beşiktaş takımından bahsediyoruz. Oğuzhan’a yer bulmak falan çok kolay değil. Futbol anında değişiyor.”
Necip, Oğuzhan’dan çok daha fazla fayda sağlamıştır
“Necip, Beşiktaş tarihinde Oğuzhan’dan çok daha fazla dakika almıştır. Necip, Oğuzhan’dan çok daha fazla fayda sağlamıştır. Beğenirsin beğenmezsin. Necip’i halı sahaya çağırmam ama katkısı başımla beraber. Ama Oğuzhan, ‘Ben yıldız oyuncuyum. Takımı benim üzerimden oynatacaksın’ diyor. Sergen hoca da diyor ki ‘Mücadele edeceksin, Larin kadar tekmeye kafa sokacaksın, Necip gibi fedakar oynayacaksın’ diyor.”
Haber Kaynağı:Orta Çizgi
İlgili Haberler
Sergen Yalçın'dan Trabzonspor maçı yorumu!20 Ekim 2026
Beşiktaş’ta Italiano Fırtınası! Dört Hocanın Toplamına Ulaştı17 Ekim 2026
Nihat Kahveci'den Sergen Yalçın'ı Kızdıracak Sözler!1 Ekim 2026
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yorumu!21 Eylül 2026
Vincenzo Italiano Beşiktaş tarihine geçti! Tüm hocaları geride bıraktı!14 Eylül 2026
Sergen Yalçın’dan derbi yorumu!6 Eylül 2026
Yorumlar yükleniyor...
