Tümer Metin'den Redmond, N'Koudou karşılaştırması!

Beşiktaş, Süper Lig'de deplasmanda Medipol Başakşehir'i 0-2 mağlup etti.
Karşılaşmanın ardından Beşiktaş Kulübü Eski Futbolcusu Tümer Metin, Tivibuspor'da karşılaşmayı değerlendirdi.
İşte o açıklamalar;
BEŞİKTAŞ KAZANMASINA RAĞMEN ZORLANDI
"Kazanılan bir maç. Beşiktaş kazanmasına rağmen zorlandı.Hala Beşiktaş'ta taşların yerine oturduğu, güçlü bir oyun karakterinden bahsetmemiz mümkün değil. " dedi.
N'KOUDOU'DAN VAZGEÇTİN VE REDMOND'U OYNATIYORSUN
"Bugün Amir yüzde 96-98 pas ortalaması ile oynuyor ama oyunun etkili tarafına yaptığı pas trafiği yok. Olgun atak oluşturamadı. N'Koudou'dan vazgeçtin ve Redmond'u oynatıyorsun. Benzer oyuncular. Geçen haftanın en kötüsü Masuaku gol de var. Aboubakar attıkça açılıyor." dedi.
BU TAKIMLA DA YAPABİLDİĞİ BU KADAR
"Cenk'in kafasının karışıklığı sahaya yansıyor. "Şenol Hoca, sezon sonuna kadar bir şeyleri rayına oturtup önümüzdeki senenin temelini atıp o temelin üzerine neleri inşa edebilirim derdinde. Bu takımla da yapabildiği bu kadar."
Haber Kaynağı:Orta Çizgi
İlgili Haberler
Tümer Metin'den Redmond ve Ghezzal yorumu! "Çehreyi başka türlü değiştirebilirdi"21 Mayıs 2023
Tümer Metin'den derbi yorumu! "Şenol hoca kazandı, Jorge Jesus kaybetti"3 Nisan 2023
Necip Uysal'dan maç sonu açıklama! "9. kupam oldu"24 Mayıs 2024
Tümer Metin'den Gedson yorumu! ''Oyuna hiçbir katkısı yok''17 Mart 2024
ÖZEL HABER | Kazancı, İngiltere’ye uçtu! Redmond ile görüşme gerçekleşti!1 Temmuz 2023
ÖZEL HABER | Ceyhun Kazancı, Redmond için İngiltere’de!30 Haziran 2023
Yorumlar yükleniyor...