REKLAM

Tyler Boyd'a talip var!

5

Yeni Malatyaspor'da sözleşmesi sona eren kaleci Farnolle, kulüpten ayrıldı.

Tyler Boyd'a talip var!

Öte yandan yönetim transfer çalışmalarını hıza verdi ve Alper Potuk ile Boyd başta olmak üzere tecrübeli oyuncuları listesine aldı. 

Kaleci Farnolle, Yeni Malatyaspor'dan ayrıldı.  Yeni Malatyaspor önümüzdeki sezon kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına başladı.  

İLK ADAY BETO

Yeni Malayaspor kaleci transferinde ilk aday olarak şu anda bonservisi elinde olan Beto yer alıyor. Göztepe'den ayrılan ve Galatasaray'ın da gündemine giren deneyimli kaleciyi Yeni Malatyaspor da kadrosuna katmak istiyor. 

ALPER POTUK VE BOYD LİSTEDE

Transfer çalışmalarını sürdüren ve önümüzdeki sezon korkulu rüya görmek istemeyen Yeni Malatyaspor'un tecrübeli oyuncuları gündemine aldı. Yeni Malatyaspor yönetimi Ankaragücü'nden Orgill, Fenerbahçe'den Alper Potuk, Beşiktaş'tan Boyd ve Başakşehir'den Azubuike ile ilgileniyor.

SAĞ BEKE LEONARDO GODOY

Öte yandan sözleşmesi sona erecek olan isimlerden Chebake ile anlaşmayacak olan Yeni Malatyaspor yönetimi, sağ bek mevkine Arjantinli 25 yaşındaki futbolcu Leonardo Godoy' transfer listesinde. 

Haber Kaynağı: Futbol Arena

REKLAM

Yorumları Göster / Yorum Yaz

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 5 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.