UEFA, yeni kararları açıkladı! Seyirci ve oyuncu değişikliği...

UEFA İcra Komitesi bugün çevrimiçi video konferans yöntemiyle toplandı.
UEFA İcra Komitesi, Euro 2020, 2021 Uluslar Ligi Finalleri ve statlara seyirci alımı için çevrimiçi olarak bir araya geldi.
Alınan kararlara göre Euro 2020 ve Uluslar Ligi Finalleri için maç sırasında 5 oyuncu değişikliği hakkının devam ettiği açıklandı. Corona virüsün ve pandeminin etkilerini azaltmak, takımlara kolaylık sağlamak için böyle bir karar alındı.
2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde gerçekleştirilen 5 oyuncu değişikliği hakkı Dünya Kupası'nda ve Uluslar Ligi'nde de devam edecek.
Seyirci alımı
UEFA, statlara yüzde 30 oranında seyirci alımını onaylamıştı. Ancak bugün gerçekleştirilen toplantının ardından seyirci alımı kararı ülkelere bırakıldı.
Yeni turnuva açıklaması ertelendi
UEFA İcra Kurulu ayrıca, Avrupa Kulüpler Birliği ve Avrupa Ligleri'nin dahil olduğu yeni turnuvanın detaylarını 19 Nisan'da açıklanacak.
Haber Kaynağı:NTV
İlgili Haberler
Beşiktaş Maçı Öncesi Kriz! İsrail Ekibi UEFA'nın Kapısını Çaldı2 Ekim 2026
Serdal Adalı'dan flaş açıklama! "Gerekirse ligler ertelensin"2 Ekim 2026
Türkiye - Fransa maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)25 Eylül 2026
Timothy Weah'dan Vlahovic sözleri!16 Eylül 2026
Beşiktaş'ın rakibi Omonia, Celta Vigo'yu devirdi!16 Eylül 2026
Beşiktaş'ın Avrupa Ligi Maçı Türkiye Dışına Alınıyor!7 Eylül 2026
Yorumlar yükleniyor...
