Umut Meraş bu sezon bir ilk yaşayacak!

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael'in Hatayspor maçında ilk 11'de sürpriz bir değişiklik yapması bekleniyor.
Beşiktaş, Hatayspor ile deplasmanda oynayacağı maçta galibiyet hedeflerken siyah-beyazlı takımda teknik direktör Valerien Ismael'in sürpriz bir tercih yapacağı gündeme geldi.
MASUAKU KENARA, UMUT 11'E
Trabzonspor maçında yaptığı hatalar yüzünden taraftardan özür dileyen Arthur Masuaku için teknik direktör Valerien İsmael'in bir sürprizi var. Sezon başından beri sürekli 11'de oynattığı Kongolu oyuncuyu kenara çekecek olan Fransız teknik adam, forma şansı bulamadığı için devre arasında ayrılmak isteyen Umut Meraş'ı sahaya sürmeyi planlıyor.
BU SEZON İLKİ YAŞAYACAK
Beşiktaş'tan ayrılacağı gündeme gelen ve formasından uzak kaldığı için üzgün olan Umut Meraş da şans bekliyor. Meraş bu sezon Beşiktaş'ta hiç ilk 11'de başlamadı. Ismael, Meraş'ı tercih ederse bu sezon futbolcu bir ilki yaşayacak. Meraş 4 maçta toplam 38 dakika süre alabildi.
Haber Kaynağı:Sabah
İlgili Haberler
Arthur Masuaku Süper Lig'e dönüyor: Yeni takımı belli oluyor!9 Ağustos 2026
Ali Ece'den çok sert açıklamalar! "Hesap vereceksiniz"20 Ekim 2025
Beşiktaş'ı milli ara sonrası zorlu fikstür bekliyor! 29 günde 8 maç24 Eylül 2026
Milli aradan sonra zorlu fikstür23 Eylül 2026
Beşiktaş milli takımlarda zirvede!22 Eylül 2026
Süper Lig'de şampiyonluk oranları değişti!21 Eylül 2026
Yorumlar yükleniyor...
