REKLAM

Umut Meraş bu sezon bir ilk yaşayacak!

5

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael'in Hatayspor maçında ilk 11'de sürpriz bir değişiklik yapması bekleniyor.

Umut Meraş bu sezon bir ilk yaşayacak!

Beşiktaş, Hatayspor ile deplasmanda oynayacağı maçta galibiyet hedeflerken siyah-beyazlı takımda teknik direktör Valerien Ismael'in sürpriz bir tercih yapacağı gündeme geldi.

- MASUAKU KENARA, UMUT 11'E -

Trabzonspor maçında yaptığı hatalar yüzünden taraftardan özür dileyen Arthur Masuaku için teknik direktör Valerien İsmael'in bir sürprizi var. Sezon başından beri sürekli 11'de oynattığı Kongolu oyuncuyu kenara çekecek olan Fransız teknik adam, forma şansı bulamadığı için devre arasında ayrılmak isteyen Umut Meraş'ı sahaya sürmeyi planlıyor.

- BU SEZON İLKİ YAŞAYACAK -

Beşiktaş'tan ayrılacağı gündeme gelen ve formasından uzak kaldığı için üzgün olan Umut Meraş da şans bekliyor. Meraş bu sezon Beşiktaş'ta hiç ilk 11'de başlamadı. Ismael, Meraş'ı tercih ederse bu sezon futbolcu bir ilki yaşayacak. Meraş 4 maçta toplam 38 dakika süre alabildi.

Haber kaynağı: Sabah

REKLAM

Yorumları Göster / Yorum Yaz

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 5 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.